Tune FIOS on my HTPC?

Discussion in 'Home Theater PCs' started by el-Capitan, Nov 4, 2012.

  1. el-Capitan

    el-Capitan Senior member

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    569
    Likes Received:
    1
    Thinking of switching to faster connection. They offer a lot of channels no further cost.

    Is is possible to tune these through a card in the HTPC?

    Thanks.
     
  2. Loading...

    Similar Threads - Tune FIOS HTPC Forum Date
    Razer Turret for HTPC use Home Theater PCs Mar 12, 2017
    LibreElec 8.0 issues with my HTPC Home Theater PCs Mar 9, 2017
    Tuner for HTPC that will tune analog cable and digital OTA signals Home Theater PCs Nov 25, 2014
    Want to set up a HTPC with Verizon FiOS Home Theater PCs Aug 26, 2013
    is it possible to use pc as set top box for Verizon FiOS cable TV? Home Theater PCs Feb 27, 2013

  3. Plugers

    Plugers Senior member

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Messages:
    547
    Likes Received:
    0
    I've read the SiliconDust HDHomerun will, I would assume the Ceton cards would also, but never looked into it.

    Search FIOS and either of those cards, you're sure to find something.
     
  4. el-Capitan

    el-Capitan Senior member

    Joined:
    Apr 24, 2012
    Messages:
    569
    Likes Received:
    1
    Thanks. Ordered Fios. 75/35Mbps, HD Prime, CableCard, Router. $88.98/pcm. The Ceton I found on Amazon $200. Install due next Sunday. Awesome :D