Ticketmaster site won't open....help???

Discussion in 'Software for Windows' started by ctf20, Apr 1, 2006.

  1. ctf20

    ctf20 Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    Ok, my internet works....every other site works...even the other ticketmaster sites for other countries...but if i go to ticketmaster.com it won't load....I just get the page cannot be displayed page. and it does this on EVERY computer in the house (computers are networked wirelessly).

    does anyone know why this could be? i wanted to buy some tickets this morning!

    thanks
     
  2. bmacd

    bmacd Lifer

    Joined:
    Jan 15, 2001
    Messages:
    10,869
    Likes Received:
    0
    works for me :)

    -=bmacd=-

    edit: try clearing your cache and delete any cookies for tickemaster.com

     
  3. ctf20

    ctf20 Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    deleted temp. internet files and cookies...still doesn't work...i don't understand!
     
  4. Nohr

    Nohr Diamond Member

    Joined:
    Jan 6, 2001
    Messages:
    7,249
    Likes Received:
    2
  5. ctf20

    ctf20 Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    that doesn't work either
     
  6. ctf20

    ctf20 Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    anybody?
     
  7. ctf20

    ctf20 Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    anybody?
     
  8. Slick5150

    Slick5150 Diamond Member

    Joined:
    Nov 10, 2001
    Messages:
    8,758
    Likes Received:
    0
    Your ISP might be trying to do you a favor.
     
  9. ctf20

    ctf20 Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    how's that?
     
  10. ctf20

    ctf20 Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    no one has any other ideas?
     
  11. ctf20

    ctf20 Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    wow, never not been able to be helped on here before :)
     
  12. EagleKeeper

    EagleKeeper Discussion Club Moderator<br>Elite Member
    Staff Member

    Joined:
    Oct 30, 2000
    Messages:
    42,600
    Likes Received:
    0
    It sounds like your IP stack may be corrupted.

    I have a similar problem on a system that I can not get to my Yahoo mail, but I can get to Yahoo itself.

    Be patient, some of the tech support people may come along to assit you in spending your $$.
    Or you could jump start the process and Pm some of them. I will not name names though.
     
  13. NikPreviousAcct

    NikPreviousAcct No Lifer

    Joined:
    Aug 15, 2000
    Messages:
    52,764
    Likes Received:
    0
    Well if it works on all computers but that one, it's got to be that computer, obviously. You try checking your hosts file? That's the only thing I can think of at the moment :confused:
     
  14. Nohr

    Nohr Diamond Member

    Joined:
    Jan 6, 2001
    Messages:
    7,249
    Likes Received:
    2
    He said he's having the same issue with all his computers.

    You could try temporarily connecting a computer directly to the modem (no router) and see if that works.
     
  15. igowerf

    igowerf Diamond Member

    Joined:
    Jun 27, 2000
    Messages:
    7,697
    Likes Received:
    0
    Reset the router? Also, I had a problem with Peer Guardian blocking certain domains.
     
  16. NikPreviousAcct

    NikPreviousAcct No Lifer

    Joined:
    Aug 15, 2000
    Messages:
    52,764
    Likes Received:
    0
    Sorry, I can't read apparently. :p

    OP, can we get an update after following Nohr's advice?
     
  17. mzkhadir

    mzkhadir Diamond Member

    Joined:
    Mar 6, 2003
    Messages:
    9,509
    Likes Received:
    0
    I would reboot computer then reboot router/modem. Test again.

    Can you go to any other websites ?
     
  18. ctf20

    ctf20 Member

    Joined:
    May 19, 2005
    Messages:
    124
    Likes Received:
    0
    i can go to ALL other websites. Even other ticketmaster (in other countries) works.

    And it's not working on ANY of the computers in the house....BUT yesterday when i got home, i tried it and ticketmaster came up, but it was very temporary, it lasted about five minutes, now it's not working again. I will try plugging the modem directly into my computer when i get home.

    i have rebooted the computer and modem since it hasn't worked (haven't been able to go to the site in a while).

    so confused! especially since it worked for a minute..and then didn't again.
     
  19. Runes911

    Runes911 Golden Member

    Joined:
    Dec 6, 2000
    Messages:
    1,680
    Likes Received:
    0
    Try a trace route

    Start > run > cmd > in dos window type tracert 209.104.56.141

    Where does the trace route stop? If it does...