Search problem

Davtom

Junior Member
Feb 10, 2009
2
0
66
I cant search, when I try I'm taken to a login page where I enter my user name and pass, then I see "Thank you for logging in" and am taken right back to the login page again where I can continue this loop forever...
 

YourUncleBob

Junior Member
Sep 27, 2009
8
0
0
Yes, whenever I search it logs me out and offers to let me log in again. Tried it on two different computers IE and firefox
 

Engineer

Elite Member
Oct 9, 1999
39,234
701
126
Yup, I'm getting the same thing.

connection to 192.168.0.42:3312 failed (errno=61, msg=Connection refused)

Same thing here....*sigh*

Search broken again...back to FuseTalk we go!!! :biggrin:
 

PlasmaBomb

Lifer
Nov 19, 2004
11,815
2
81
connection to 192.168.0.42:3312 failed (errno=61, msg=Connection refused)

yup.

I thought that vB had a working search function...?
 

F1Fish

Junior Member
Nov 21, 2006
24
0
66
Is there any fix, work around or is this option lost?

Why is ther forum lock down so much for non-members?
 

bobbismal

Junior Member
Dec 24, 2007
8
0
0
It's telling me I need to log in. So I log back in, and it tells me I need to log in again. Glad it's not just me.
 

sector

Junior Member
Dec 15, 1999
11
0
0
same here.. thank god it's not something I needed to fix! I hadn't logged in since 1999 :p
 

ahodge

Senior member
Nov 8, 2004
464
0
71
Same. I'm not too impressed by this switch over. This seems something basic to test before roll out.
 

iGas

Diamond Member
Feb 7, 2009
6,240
1
0
Same. I'm not too impressed by this switch over. This seems something basic to test before roll out.
AT beta test the forum for a long time before the roll over, however it was a limited test and sadly it ended up becoming a huge gong show.
 

sector

Junior Member
Dec 15, 1999
11
0
0
Thank you for the fix! I was hoping this was part of downtime after midnight.
I'm willing to bet it slows down a lot once everyone realizes it :p
Extremely snappy right now!
 

ZippyDan

Platinum Member
Sep 28, 2001
2,141
1
81
same problem here. I figured it was done on purpose... like AT disabled the search feature because it was causing problems

however, i often run into similar problems when trying to make a simple post. for example, i logged in about 2 minutes ago to check my private messages. then i came here. clicked reply for this post, was directed to login again

also, i am logged out of AT after about 5 minutes of inactivity. super annoying
 

DonInKansas

Senior member
Feb 25, 2008
607
0
76
Same. I'm not too impressed by this switch over. This seems something basic to test before roll out.

Having something work with only a few on for testing purposes and having something work with a large userbase such as ours are two completely different animals. Give the honchos time to iron out the issues.