Is it possible to finish Deus Ex IW without killing anyone?

Discussion in 'Software for Windows' started by glen, Jan 3, 2004.

  1. glen

    glen Lifer

    Joined:
    Apr 28, 2000
    Messages:
    15,995
    Likes Received:
    1
    There are a million threads out there on how the rocks, or sucks. If we can stay on track here and figure out how to Finish without killing folks, it would be cool.
    Even if we have to trap some folks, or let the greasels kill them, that is still basically a win without personally killing anyone, and maybe even using a scramble grenade on some bots is fair also.
    What are your thoughts?
     
  2. Loading...

    Similar Threads - finish Deus killing Forum Date
    VMware Workstation 12 Player - Guest Ubuntu doesn't finish booting up Software for Windows Mar 2, 2016
    Any idea why web pages take 30 sec to 2 min to finish loading sometimes Software for Windows Apr 25, 2009
    If computer is left idle during restart it won't let me click on my user icon to finish logging in Software for Windows Jun 15, 2008
    Finished Deus Ex (part 1) Software for Windows Sep 27, 2004
    Deus Ex - Finish it? Easy, Medium, Hard, Realistic? Software for Windows Oct 1, 2000

  3. dighn

    dighn Lifer

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    22,818
    Likes Received:
    1
    that game has been such a disappointment. runs like shlt on my barton 3200 and ti4200. must be getting like 20fps on the first level.
     
  4. hdeck

    hdeck Lifer

    Joined:
    Sep 26, 2002
    Messages:
    14,531
    Likes Received:
    0
    that would be quite the task. i say you go for it and report back asap!
     
  5. EyeMWing

    EyeMWing Banned

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    15,673
    Likes Received:
    1
    Yes. It's VERY possible. The developers saw the playtesters do things that they hadn't even dreamed of to get through the game. I'm not sure exactly how you'd do the last level without killing anyone, but the rest is fairly straightforward. There's a LOT of hiding involved, though.

    Edit: Also, you will require non-lethal takedowns at times. Baton and riot prod.
     
  6. hdeck

    hdeck Lifer

    Joined:
    Sep 26, 2002
    Messages:
    14,531
    Likes Received:
    0
    i thought they released a patch to improve performance?
     
  7. LordMorpheus

    LordMorpheus Diamond Member

    Joined:
    Aug 14, 2002
    Messages:
    6,871
    Likes Received:
    0
    I have a freind who is gong to try to go through without interacting with any bad guys: I.E. no even non-lethal takedowns, none of them realize anything has happened until the end of the game . . .

    I'm not sure if it is possible, tho.
     
  8. glen

    glen Lifer

    Joined:
    Apr 28, 2000
    Messages:
    15,995
    Likes Received:
    1
    The baton and riot prod suck so much, I can barely get 2 peopel out without loosign all health.
    Is there a way to improve your skill as there was in the last version? or better batons or something?

     
  9. glen

    glen Lifer

    Joined:
    Apr 28, 2000
    Messages:
    15,995
    Likes Received:
    1
    Well, you get attacked by folks from the Order early on at Tarsus academy,and it is almosy imposible to get around them without at least shoting pison gas container to stop them or knockign them out with the baton.


     
  10. EyeMWing

    EyeMWing Banned

    Joined:
    Jun 13, 2003
    Messages:
    15,673
    Likes Received:
    1
    Yeah, there is. At level 3 strength, you can bash any normal person out with the baton in one hit.
     
  11. glen

    glen Lifer

    Joined:
    Apr 28, 2000
    Messages:
    15,995
    Likes Received:
    1
    What about throwing a scarmble grenade at an enemy robot, making it turn on the bad guys?
    Is that considered a kill or not since "Alex" did nto directly do it.
     
  12. dighn

    dighn Lifer

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    22,818
    Likes Received:
    1
    doesn't do it for me
     
  13. glen

    glen Lifer

    Joined:
    Apr 28, 2000
    Messages:
    15,995
    Likes Received:
    1
    Performance is fine for me

    AMD Athlon 2.09 GHZ
    1 Gig of Ram
    and Nvidia Geforce Ti 4200