Slo-Tech WTC diskusija

AtaStrumf

Member
Jan 17, 2001
118
0
0
No folk tukaj se razgovorite koliko vam je volja, ker Slo-tech ne prenese takega prometa, kot ga je dele?en okrok te teme.

jonMEGA

Golden Member
May 21, 2001
1,232
0
0

<< No folk tukaj se razgovorite koliko vam je volja, ker Slo-tech ne prenese takega prometa, kot ga je dele?en okrok te teme. >>

But folk of tukazh se tell colic to you volzha, whereas ker To slo-techyu not to prenese of takega of prometa, the tomcat GA of dele.en of okrok those to theme

Tates

Elite Member
Super Moderator
Jun 25, 2000
9,079
10
81
Solar prestige agammon, cul car cirry que salmon. Herring mollasses abounding, common latchkey ferry a poor flounding.

andrejko

Member
Jul 30, 2001
36
0
0
I believe this is slovenian. I can understand very little, since all Slavic languages are similar.

AtaStrumf

Member
Jan 17, 2001
118
0
0
Jesus, people please, this is intended for Slovenians (good guess andrejko) only. I appologise if you can't understand what were saying, but we are having a problem with our server because of emense traffic this attack on WTC and Pentagon has caused in our own Off Topic Forum folder on our server. If you dont believe me try to write sometnig or just read from this forum here under World Trade Center topic.

Please refrain from any forther unsuitable comments. If you have someting relevant to say, say it. Almost all Slovenians understand English.

AtaStrumf

Member
Jan 17, 2001
118
0
0
Well, our server is working a little better now, but that's because it's 0:13 AM over here. It'll be unrachable in about 8 to 10 hours.

ChrichtonsGirl

Platinum Member
Aug 24, 2000
2,454
1
0
And all of us non-Slovenian-speaking people were supposed to know what this meant because........?

Considering you're using AT's bandwidth to contact your members, there's no reason to get upset when members here wonder what the heck you're saying.

Perhaps you should have typed in "For Slovenians Only" in English in your subject to prevent the rest of us heathens from looking and making "unsuitable comments."

andrejko

Member
Jul 30, 2001
36
0
0
AtaStrumf,
You might want to edit your title to let the American AnandTechers know that this is a Slovenian-only discussion.
Andrej

AtaStrumf

Member
Jan 17, 2001
118
0
0
No evo za za&egrave;etek moj komentar, ki mi ga je ob tej pozni uri uspelo spraviti tudi na Slo-Tech:

Ah ja folk. Ameri&egrave;ani so bili v zgodovinski evoluciji pa&egrave; najbolj uspe?ni in zato so danes kje so, mi pa tudi. Do vsega tega bogastva niso pri?li samo s svojim trdim delom, ampak s pametno integracijo znanja z vsega sveta. Kdo je ameri&egrave;anom naredil raketo? Mislim da je bil en uvo?en nemc. &Egrave;igava zastava zdaj visi na Luni? Ameri?ka. Pa&egrave; znajdli so se in si vmes nakopali cel kup sovra?nikov. Jebat ga. Drkal so, drkal, in drkal, zdaj so pa dobili po gobcu.

Mogo&egrave;e bi bilo res najbolje zravnat ene par dr?av z zme?anim narodom, (ki se jim ne da ve&egrave; pomagat z razsvetljevanjem Thomas) in bil bil pol nekaj &egrave;asa mir. Samo to bi Ameriko ko?talo veliko denarja in ugleda, &egrave;esar si pa&egrave; ne morejo privo?&egrave;iti. Res, brez njih bi bili tudi mi na slab?em in cela evropa. Samo ?e vedno jim pa zamerim, da so &egrave;akali na Pearl Harbour, preden so se spravili v akcijo. Pomoje jim je ?lo tudi potapljanje njihovih trgovskih ladij s strani nem?kih podmornic mal na jetra. &Egrave;e bi jim dali Nemci in Japonci mir, vpra?anje, &egrave;e ne bi mi zdaj nem?ko govorili.

Saj vsak ima po svoje prav. Tako Ameri&egrave;ani kot Palestinci. Vsak se bori za svoje dobro in tako je tudi prav. Eni imajo pa&egrave; medcelinske rakete, drugi pa&egrave; samo par kala?nikov.... pol si pa morajo kak?en Boeing poln goriva sposodit.

Ameri&egrave;ani so &egrave;ist penasti od jeze. Zanimivo bo videti kaj bo Bush zdaj naredil. Nekam sumljivo miren se mi zdi. Clinton ?e nebi tako neprizadeto govoril narodu.