Server 2008R2 install issues

Discussion in 'Operating Systems' started by KentState, Nov 7, 2012.

  1. KentState

    KentState Diamond Member

    Joined:
    Oct 19, 2001
    Messages:
    7,141
    Likes Received:
    34
    Trying to install this on a VM and it keeps getting stuck at this point. Also running into this issue when trying to start existing virtuals at the Windows animated logo screen. Anyone run across this issue before?

    [​IMG]
     
  2. Loading...

    Similar Threads - Server 2008R2 install Forum Date
    Shadow Copies on Windows Server (2008R2) Operating Systems Apr 15, 2013
    Explanation of servers needed: Windows Server 2008R2, SBS2011, WHS 2011 Operating Systems Jun 5, 2011
    Enabling LDAPS on Server 2008R2 Operating Systems May 23, 2011
    Moving to Server 2008R2 on domain: Shared drives permissions question Operating Systems May 9, 2011
    Renaming domain win server 2008r2 Operating Systems Apr 15, 2010

  3. Chiefcrowe

    Chiefcrowe Diamond Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,439
    Likes Received:
    19
    you have some VMs that work right?

    did you check the logs on the host machine?

    i don't think i've seen that before...
     
  4. Compman55

    Compman55 Golden Member

    Joined:
    Feb 14, 2010
    Messages:
    1,230
    Likes Received:
    0
    What VM client? Hyper V, oracle, etc........
     
  5. KentState

    KentState Diamond Member

    Joined:
    Oct 19, 2001
    Messages:
    7,141
    Likes Received:
    34
    This is with ESXi 5 running on a whitebox machine. I've had no problems running the VMs in the past using Workstation using NFS on a NAS for all storage. I will try digging through the logs and see if I can find anything. Was hoping someone had this issue before, but it will probably take a lot of digging to figure out.
     
  6. Chiefcrowe

    Chiefcrowe Diamond Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,439
    Likes Received:
    19
    so on this ESXi installation you have not gotten any VMs to successfully run?
    hmm, it could be an issue of how you set up the storage pool?
     
  7. KentState

    KentState Diamond Member

    Joined:
    Oct 19, 2001
    Messages:
    7,141
    Likes Received:
    34
    Yes. Nothing has successfully booted or finished installing. Might be a problem with the storage pool, though I can see all of the files that VMWare has written.
     
  8. Chiefcrowe

    Chiefcrowe Diamond Member

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    4,439
    Likes Received:
    19
    if you can, i would try to reconfigure the storage pool, start over from scratch on that.
     
  9. KentState

    KentState Diamond Member

    Joined:
    Oct 19, 2001
    Messages:
    7,141
    Likes Received:
    34
    #8 KentState, Nov 11, 2012
    Last edited: Nov 11, 2012