Really getting pissed with Milkyway@home

Markfw

CPU Moderator, VC&G Moderator, Elite Member
Super Moderator
May 16, 2002
24,072
13,107
136
So a few days ago, I had no data. Then I added the 4th card. I was at a steady 7.5 mill a day with 3 cards (Titan V) and I added a 4th. Should be 10 mill a day. First I had no units, and 860 trying to upload. So then I added a spammer to ping the project from 2 different host. Got 6 mil. Then yesterday, nothing. Then today I had no units on one of the computers. Manually did an update, and got a few, but the daily stats just appeared. 1.8 mill instead of 10 ? I spent $3500 of these 4 cards just for milkyway@home, and now they are all but useless.
 

Orange Kid

Elite Member
Oct 9, 1999
4,209
1,928
146
DC in general seems to becoming over saturated with users nowadays.
Hang in there as Milkyway has had its share of problems lately.
What with all the advances in hardware, projects are getting more work done than they can handle I feel. Seems more and more projects are going by the wayside.
 

Markfw

CPU Moderator, VC&G Moderator, Elite Member
Super Moderator
May 16, 2002
24,072
13,107
136
OK, this is a little insane.... over 88 THOUSAND pending
1665534165697.png
 
  • Wow
Reactions: lane42

StefanR5R

Elite Member
Dec 10, 2016
4,829
6,184
136
Oh wait,
the workunits of current valid results have "minimum quorum 2, initial replication 3". Newest of these workunits are from October 8, ~12:00 UTC apparently.

But the workunits of current pending results have "minimum quorum 1, initial replication 1". Oldest of these workunits seem to be from October 8, ~15:00 UTC, from a quick look through top hosts.

Does anybody know if this is normal for MilkyWay@home? Looks to me as if a mistake happened when the newer batch of workunits was generated. If so, this should be reported to the project admin.
 

Kiska

Senior member
Apr 4, 2012
938
269
136
Oh wait,
the workunits of current valid results have "minimum quorum 2, initial replication 3". Newest of these workunits are from October 8, ~12:00 UTC apparently.

But the workunits of current pending results have "minimum quorum 1, initial replication 1". Oldest of these workunits seem to be from October 8, ~15:00 UTC, from a quick look through top hosts.

Does anybody know if this is normal for MilkyWay@home? Looks to me as if a mistake happened when the newer batch of workunits was generated. If so, this should be reported to the project admin.
I believe there may be a problem with adaptive replication and every host is now untrusted.
 
  • Like
Reactions: StefanR5R

Skillz

Senior member
Feb 14, 2014
675
607
136
Problems occur, no way around that anywhere. The admin(s) are aware of the issue(s) and they are doing what they can to get it fixed.
 

ASK THE COMMUNITY