Problems with my I7 2600K

Discussion in 'Distributed Computing' started by allstars, Nov 5, 2012.

  1. allstars

    allstars Member

    Joined:
    Dec 7, 2005
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Hey guys, anyone able to get Intels I7 2600k to work with folding@home?
    I've tried 2 versions and now the beta release.
    My 6900 GPU works fine, but my CPU just runs 100% and then no result for the CPU shows up. It keeps running 100% but i get no result.

    Anyone in for help pleaze ??
     
  2. allstars

    allstars Member

    Joined:
    Dec 7, 2005
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Pheew.. Getting scared now. I've got a few more machines operating, but my "best beast" only running with the GPU. Have a 4.4GHz CPU ready aswell, but i cant get it do to with folding. Either i stop total, even though i got quite som gr8 results or I get respond on my help. AnAndTech's the best..
     
  3. blckgrffn

    blckgrffn Diamond Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    6,644
    Likes Received:
    0
    What tasks are you running? When you say it runs 100% on the CPU but you get no result, what does that mean? A screen cap might be really helpful in this regard...

    You'll have to give the folding guys a little bit to come out, I get the feeling that our most experienced ones don't hit here everyday. :)
     
  4. GLeeM

    GLeeM Elite Member

    Joined:
    Apr 2, 2004
    Messages:
    6,929
    Likes Received:
    2
    If I remember right, the CPU client takes much longer to finish WUs than the GPU client.

    It might help if you post the first 20-50 lines of FAHlog.txt
     
    #4 GLeeM, Nov 5, 2012
    Last edited: Nov 5, 2012
  5. blckgrffn

    blckgrffn Diamond Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    6,644
    Likes Received:
    0
    Right. Yeah, CPU can take minutes, many minutes, even to finish 1% of a WU. Patience, it might only do 2-3 per day depending on how big of a fish you land.
     
  6. allstars

    allstars Member

    Joined:
    Dec 7, 2005
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Woow.. Thx as usual.
    I now somehow, got credits for my CPU work. I do run 7.2.9 and way out of nothing, somehow i get it to work.
    I now get credits for both CPU and GPU, just as i hoped for from the beginning.