Question Post your MaxxMem² score

Page 2 - Seeking answers? Join the AnandTech community: where nearly half-a-million members share solutions and discuss the latest tech.

AdamK47

Lifer
Oct 9, 1999
14,470
1,981
126
Interesting that your tweaking increased the read speed significantly to the slight detriment of the other values. Are you doing anything special to cool the RAM?
No, nothing special. The radiator fans on my 420mm AIO are directly above the modules. They don't spin very fast since I like to keep the system quiet. They probably help a tiny bit.
 
  • Like
Reactions: igor_kavinski

solidsnake1298

Senior member
Aug 7, 2009
225
123
116
I recently upgraded from a 2700x to 5900x. I got a stable memory overclock, but I'm still working on getting the VDIMM down from the current "I know it is stable at this voltage" of 1.5v. @Justinus this is the kit you sold me.
 

Attachments

In2Photos

Senior member
Mar 21, 2007
865
789
136
Ran this on my new build and it doesn't show any of my PCs info. And it doesn't show latency. Any ideas?

This is stock settings T-Force 6000MHz C30 kit. So it's running @ 4800 40-40-40-77. Not far off from my daughter's PC from last month running at 6000 C36.

MaxxMem2 Stock.png
 
Last edited:

In2Photos

Senior member
Mar 21, 2007
865
789
136
My daughter's new PC. No tuning, just enabled the EXPO setting. She has the same kit as lopri so it looks like I could tinker and get better results, but I've never messed with RAM timings and it is my daughter's PC after all, so I'll probably leave it as is.

View attachment 73545
With XMP enabled not much improvement. And mu C30 kit is slower than my daughter's C36.

MaxxMem2 XMP.png
 

Justinus

Platinum Member
Oct 10, 2005
2,978
1,207
136
1674761832613.png

My 6000C30 Trident Z5 Neo kit at EXPO + increasing to 6200/2067FCLK + Gigabyte high bandwidth/low latency settings.

Not too shabby. I am upgrading to the newer 64GB kit of Trident Z5 Neo 6000C30 that has looser subtimings, so I have no idea how that will perform out of the box. Might be different dies so it may or may not run at 6200+

Here's the EXPO + Gigabyte settings timing profile:
1674761978575.png
 
  • Like
Reactions: igor_kavinski

ASK THE COMMUNITY