Odd error on F@H using virtualbox

Discussion in 'Distributed Computing' started by Markfw, May 3, 2012.

  1. Markfw

    Markfw CPU Moderator VC&G Moderator Elite Member
    Super Moderator

    Joined:
    May 16, 2002
    Messages:
    14,429
    Likes Received:
    631
    So I successfully finally get a unit done, then the below right after. How do I start from scratch, and wupte the old work directory and unit ?:

    [14:30:34] - Calling './FahCore_a5.exe -dir work/ -nice 19 -suffix 00 -np 12 -checkpoint 15 -verbose -lifeline 864 -version 634'

    [14:30:34]
    [14:30:34] *------------------------------*
    [14:30:34] Folding@Home Gromacs SMP Core
    [14:30:34] Version 2.27 (Thu Feb 10 09:46:40 PST 2011)
    [14:30:34]
    [14:30:34] Preparing to commence simulation
    [14:30:34] - Looking at optimizations...
    [14:30:34] - Created dyn
    [14:30:34] - Files status OK
    [14:30:34] Error: Missing work file=<>
    [14:30:34]
    [14:30:34] Folding@home Core Shutdown: MISSING_WORK_FILES
    [14:30:35] CoreStatus = 74 (116)
    [14:30:35] The core could not find the work files specified. Removing from queue
    [14:30:35] Deleting current work unit & continuing...
    [14:30:35] Trying to send all finished work units
    [14:30:35] + No unsent completed units remaining.
    [14:30:35] - Preparing to get new work unit...
    [14:30:35] Cleaning up work directory
    [14:30:35] + Attempting to get work packet
    [14:30:35] Passkey found
    [14:30:35] - Will indicate memory of 8005 MB
    [14:30:35] - Connecting to assignment server
    [14:30:35] Connecting to http://assign.stanford.edu:8080/
    [14:30:35] Posted data.
    [14:30:35] Initial: ED82; - Successful: assigned to (130.237.232.237).
    [14:30:35] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
    [14:30:35] Loaded queue successfully.
    [14:30:35] Sent data
    [14:30:35] Connecting to http://130.237.232.237:8080/
    [14:30:35] Posted data.
    [14:30:35] Initial: 0000; - Receiving payload (expected size: 512)
    [14:30:35] Conversation time very short, giving reduced weight in bandwidth avg
    [14:30:35] - Downloaded at ~1 kB/s
    [14:30:35] - Averaged speed for that direction ~1 kB/s
    [14:30:35] + Received work.
    [14:30:35] + Closed connections
    [14:30:40]
    [14:30:40] + Processing work unit
    [14:30:40] Core required: FahCore_a5.exe
    [14:30:40] Core found.
    [14:30:40] Working on queue slot 01 [May 3 14:30:40 UTC]
    [14:30:40] + Working ...
    [14:30:40] - Calling './FahCore_a5.exe -dir work/ -nice 19 -suffix 01 -np 12 -checkpoint 15 -verbose -lifeline 864 -version 634'

    [14:30:41]
    [14:30:41] *------------------------------*
    [14:30:41] Folding@Home Gromacs SMP Core
    [14:30:41] Version 2.27 (Thu Feb 10 09:46:40 PST 2011)
    [14:30:41]
    [14:30:41] Preparing to commence simulation
    [14:30:41] - Looking at optimizations...
    [14:30:41] - Created dyn
    [14:30:41] - Files status OK
    [14:30:41] Couldn't Decompress
    [14:30:41] Called DecompressByteArray: compressed_data_size=0 data_size=0, decompressed_data_size=0 diff=0
    [14:30:41] -Error: Couldn't update checksum variables
    [14:30:41] Error: Could not open work file
    [14:30:41]
    [14:30:41] Folding@home Core Shutdown: FILE_IO_ERROR
    [14:30:41] CoreStatus = 75 (117)
    [14:30:41] Error opening or reading from a file.
    [14:30:41] Deleting current work unit & continuing...
    [14:30:41] Trying to send all finished work units
    [14:30:41] + No unsent completed units remaining.
    [14:30:41] - Preparing to get new work unit...
    [14:30:41] Cleaning up work directory
    [14:30:41] + Attempting to get work packet
    [14:30:41] Passkey found
    [14:30:41] - Will indicate memory of 8005 MB
    [14:30:41] - Connecting to assignment server
    [14:30:41] Connecting to http://assign.stanford.edu:8080/
    [14:30:41] Posted data.
    [14:30:41] Initial: ED82; - Successful: assigned to (130.237.232.237).
    [14:30:41] + News From Folding@Home: Welcome to Folding@Home
     
  2. Loading...

    Similar Threads - error virtualbox Forum Date
    F@H error - will this resolve itself? Distributed Computing Nov 27, 2016
    boinc - apparent "CPU is busy" error Distributed Computing Nov 22, 2014
    Help troubleshooting Milkyway@home computation errors Distributed Computing Oct 30, 2013
    MW@Home, computation errors. bad WUs? Distributed Computing Apr 23, 2013

  3. Markfw

    Markfw CPU Moderator VC&G Moderator Elite Member
    Super Moderator

    Joined:
    May 16, 2002
    Messages:
    14,429
    Likes Received:
    631
    I can re-create the virtualbox client, can someone tell me the procedure ? I am down 125k ppd until I get this fixed. I have the files, I just can't find the link to create a new client (hoping it fixes this problem)
     
  4. biodoc

    biodoc Diamond Member

    Joined:
    Dec 29, 2005
    Messages:
    4,617
    Likes Received:
    23
  5. Markfw

    Markfw CPU Moderator VC&G Moderator Elite Member
    Super Moderator

    Joined:
    May 16, 2002
    Messages:
    14,429
    Likes Received:
    631
    I tried that, and it started at 63% ???? Even more odd, since I was at 0% And it has a 10. IP address, which no other time has my virtualbox had that, and where did it get that from ? and now I can't use that to monitor its progress.
     
  6. blckgrffn

    blckgrffn Diamond Member

    Joined:
    May 1, 2003
    Messages:
    6,647
    Likes Received:
    2
    Are you using a bridged/direct network connection? I am guessing it is using NAT and that will keep you from accessing from the rest of your network.