new 2500, good oc candidate

11427

Senior member
May 9, 2003
412
0
71
#1
Picked up a new 2500 today, but before I open it up I was wondering if it would be a good oc'r.
numbers are
axda2500kv4d y858048250134
aqxea0327tpmw

how do you figure what the numbers mean? Been to AMD site a few times but could not find anything related to steppings or the numbers on the chip.

Mark
 
Apr 17, 2003
37,625
0
71
#2
just try it ans see how it OCs. it should easily get to a 2800+ and most likely to 3200+
 

11427

Senior member
May 9, 2003
412
0
71
#4
I have an A7N8X Deluxe rev.2 ultra 400 and a Cooler Master Aero 7+

Mark
 
Jul 17, 2003
13,197
0
81
#5
See sig, running at 10.5x220 on an A7N8X Deluxe Rev 1.04.
 

Soulkeeper

Diamond Member
Nov 23, 2001
6,418
19
91
#7
Originally posted by: 11427
I have an A7N8X Deluxe rev.2 ultra 400 and a Cooler Master Aero 7+

Mark
i got the same motherboard but couldn't run 200mhz fsb
mine is rev 2.0 and said it was an ultra 400 on the front of the box (sticker)
but i don't think it has the nforce2 ultra 400 chipset in it tho

i don't even think it could hold fully 185 stable

does yours do 200mhz fsb ?


 

11427

Senior member
May 9, 2003
412
0
71
#8
[/quote]mine is rev 2.0 and said it was an ultra 400 on the front of the box (sticker)
but i don't think it has the nforce2 ultra 400 chipset in it tho

does yours do 200mhz fsb ?[/quote]

Dunno, have not tried it yet. Gotta get some coffee in me and I'll play with it this morning.
Got an Ultra 400 sticker on my box too. The highest I had it before was 169 with my 2200, I may have to pick up some memory thats better than the Samsung DDR333 that I have.

 

11427

Senior member
May 9, 2003
412
0
71
#9
Originally posted by: shady06
just try it ans see how it OCs. it should easily get to a 2800+ and most likely to 3200+
Well I just wanted to see if this particular chip was going to be a good oc'r. If not I can take it back and rummage through the others till I find a better choice.
 

lchyi

Senior member
May 1, 2003
936
0
0
#10
I'm not too Athlon competant but they have AQZEA's out also, guess I should have read this one before looking at the other thread I just posted. Anyway AQZEA's are more recent I believe, someone correct me if I'm wrongo.
 

11427

Senior member
May 9, 2003
412
0
71
#11
Ok, so far I have hit 2800+ (Barton) speeds pretty easy. Everything at stock settings, just bumped multi up to 12.5.
Running Prime95 for a while then we'll see what more I can get.

 


ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS