i5 750 @ 100% usage

sam4u13

Junior Member
Aug 5, 2010
12
0
0
MY CPU always show 100% usage in taskmanager at idle, i tried to kill all processese 1 by 1 but not of use...
i have windows 7 ultimate
 

sam4u13

Junior Member
Aug 5, 2010
12
0
0
i dint understand , i downloaded above link & installed now what to do??
i dont think so its processes but it will be services this is bug in windows??
the windows is retarded in 21 st century there is no way u can see what makes each core loaded ???
 
Last edited:

Surutcra

Member
Jun 30, 2008
71
0
0
i dint understand , i downloaded above link & installed now what to do??
i dont think so its processes but it will be services this is bug in windows??
the windows is retarded in 21 st century there is no way u can see what makes each core loaded ???

Are you sure you're not just looking at "system idle process"? Because this SHOULD be 100% at idle
 

sam4u13

Junior Member
Aug 5, 2010
12
0
0
when i am starting a computer with dignostic startup(msconfig) it shows 0% loading at startup, i think i have to format... no otherway
 

kalniel

Member
Aug 16, 2010
52
0
0
MY CPU always show 100% usage in taskmanager at idle, i tried to kill all processese 1 by 1 but not of use...
i have windows 7 ultimate
Which process is using the most CPU? (Don't forget to show processes from all users)
 

Bill Brasky

Diamond Member
May 18, 2006
4,345
1
0
Please open process explorer and take a screenshot, and then post that screenshot here. It should look like this. Notice how the top process, called "system idle process" is using most of the CPU. That is correct. If any other process is taking cpu power, then you have a problem.

ProcessExplorer_SS.JPG
 

Boyo

Golden Member
Feb 23, 2006
1,406
0
0
CoreTemp will also show you each core load., if that helps any.
 

PlasmaBomb

Lifer
Nov 19, 2004
11,815
2
81
Or in task manager CPU Usage (bottom middle) should be a couple of percent (is it reading 100% ?).

UsernamelessTaskManager.jpg


AV software can peg the CPU at 100%, I had a problem with AVG a while back using 100% CPU (not while scanning).
 

sam4u13

Junior Member
Aug 5, 2010
12
0
0
ok when i saw it was scvhost taking more through program given at above link( windows host control) , then it was 4 processors each loaded 25%
but nothin other but i have formated now everything is fine...

ok thanks everyone to help me, god bless all of u...
n i am using Kaspersky...