• Guest, The rules for the P & N subforum have been updated to prohibit "ad hominem" or personal attacks against other posters. See the full details in the post "Politics and News Rules & Guidelines."

Question Guest Wireless network not working on Ubiquiti UDM Pro

dharmil007

Member
Dec 27, 2014
39
0
66
Hello Everyone,
I have setup a network as defined in the below diagram.

There are 2 wireless networks:
Network 001 (Internal Network)
Network 002 (Guest Network) with Captive Portal. (vlan 10)

Both of these networks work fine at Location 001, however Guest Network does not get an IP address at Location 002. Internal Network works fine at both the location and gets the IP address from the respective Firewall.
There are smart managed L3/L2+ switches between all the devices.

All APs share the same Network SSID which is controlled by the UDM Pro in Location 001

Can somebody please assist in solving the issue?

How can I get the guest network to work at a different location than the UDM Pro?

Network Diagram:

USPl-WiFI.png
 

ch33zw1z

Lifer
Nov 4, 2004
34,314
13,229
146
Sounds like the guest network vlan traffic isn't making it thru the tunnel. Start looking at your trunk ports

Also, are you using the firewalls to give out IPs?
 

dharmil007

Member
Dec 27, 2014
39
0
66
Sounds like the guest network vlan traffic isn't making it thru the tunnel. Start looking at your trunk ports

Also, are you using the firewalls to give out IPs?
Hello,

Yes. Firewall is acting as DHCP Server.
The network is flat. There are no vlans in the network. How do i look at the trunk ports?
 

ch33zw1z

Lifer
Nov 4, 2004
34,314
13,229
146
So I guess more information is needed, can you post some pics?

The UDM configured networks pic would be useful, and configured wireless networks.

Let's see if you have any vlans
 

ASK THE COMMUNITY