Excel (2007) Find Diagloue Box Default Position

Discussion in 'Software for Windows' started by spacejamz, Nov 7, 2012.

  1. spacejamz

    spacejamz Diamond Member

    Joined:
    Mar 31, 2003
    Messages:
    9,169
    Likes Received:
    35
    I have two monitors and have excel on my left hand monitor. Every time I open the FIND dialogue box, it always opens on the right hand monitor and I have to drag it over to the left...

    Even if I drag it to the left monitor where I want it, save my spreadsheet, close Excel and then re-open it and then open the FIND dialague box, it opens on the right monitor again...

    Is there anyway to specify where the FIND dialogue box will open?
     
  2. Loading...

    Similar Threads - Excel (2007) Find Forum Date
    Excel 2013 can't open 2007/2010 files Software for Windows Apr 4, 2013
    Excel 2007 embedded in Word 2007 will not print gridlines Software for Windows Dec 20, 2012
    MS Excel 2007 Is there a way to do this? Software for Windows Jun 8, 2012
    good book/reference/something for excel 2007/2010? Software for Windows Aug 3, 2011
    Conditional Find & Replace in Excel 2003 or 2007 Software for Windows Jul 23, 2007

  3. rsutoratosu

    rsutoratosu Platinum Member

    Joined:
    Feb 18, 2011
    Messages:
    2,545
    Likes Received:
    1
    What video card are you using, nvidia has the pop up dialog, ie on cursor or always on monitor 1 / 2

     
  4. spacejamz

    spacejamz Diamond Member

    Joined:
    Mar 31, 2003
    Messages:
    9,169
    Likes Received:
    35
    This for my work HP laptop on docking station with a two monitors, one VGA/one DVI...

    ATI card (cannot remember which one off the top of my head)...
     
  5. EagleKeeper

    EagleKeeper Discussion Club Moderator<br>Elite Member
    Staff Member

    Joined:
    Oct 30, 2000
    Messages:
    42,600
    Likes Received:
    1
    Many times, those dialogs will open in the cetner of the primary monitor.
    The right monitor I suspect has been defined as the primary.

    Try to define the left monitor as primary.