Dynamic1.anandtech.com

Discussion in 'Technical Forum Issues' started by EagleKeeper, Dec 30, 2012.

  1. EagleKeeper

    EagleKeeper Discussion Club Moderator<br>Elite Member
    Staff Member

    Joined:
    Oct 30, 2000
    Messages:
    42,600
    Likes Received:
    0
    Causing from 5-30 second delays in page loading at present time.

    Just started up about 5-10 minutes ago.
     
  2. ViRGE

    ViRGE Elite Member, Moderator Emeritus

    Joined:
    Oct 9, 1999
    Messages:
    31,108
    Likes Received:
    16
    I don't doubt it was malfunctioning earlier. But everything is hunky-dory right now.
     
  3. Engineer

    Engineer Elite Member

    Joined:
    Oct 9, 1999
    Messages:
    37,909
    Likes Received:
    3
    Not sure of the cause but page loads here are as slow as EK mentioned above.
     
  4. ViRGE

    ViRGE Elite Member, Moderator Emeritus

    Joined:
    Oct 9, 1999
    Messages:
    31,108
    Likes Received:
    16
    Could you please post a traceroute?
     
  5. Engineer

    Engineer Elite Member

    Joined:
    Oct 9, 1999
    Messages:
    37,909
    Likes Received:
    3
    Several timeouts in the later hops....

    [​IMG]

    Also just did a 30 ping test and 4 of the 30 timed out. Did not happen on the several other sites that I tried (no other site is slow tonight). Timeout occurs on www.anandtech.com on PINGS also. About 4 to 5 out of 30 times.
     
    #5 Engineer, Dec 30, 2012
    Last edited: Dec 30, 2012
  6. ViRGE

    ViRGE Elite Member, Moderator Emeritus

    Joined:
    Oct 9, 1999
    Messages:
    31,108
    Likes Received:
    16
    It looks like the Cogent backbone is having some issues right now.

    http://www.internetpulse.net/

    If that's what is causing the issue you're seeing (and I believe it is), then there's nothing AnandTech could do about it.
     
  7. Engineer

    Engineer Elite Member

    Joined:
    Oct 9, 1999
    Messages:
    37,909
    Likes Received:
    3
    Ah, thanks. Also, thanks for the link (bookmarked! :biggrin: )
     
  8. Engineer

    Engineer Elite Member

    Joined:
    Oct 9, 1999
    Messages:
    37,909
    Likes Received:
    3
    Speeds are back to normal (and the chart that you linked ViRGE indicate no latency issues).

    Edit: Spoke too soon. Delays again and getting worse.
     
    #8 Engineer, Dec 31, 2012
    Last edited: Dec 31, 2012
  9. Engineer

    Engineer Elite Member

    Joined:
    Oct 9, 1999
    Messages:
    37,909
    Likes Received:
    3
    Really slow now and I see the Cogent backbone having issues again. Only site that it is effecting for me right now (AT).