• Guest, The rules for the P & N subforum have been updated to prohibit "ad hominem" or personal attacks against other posters. See the full details in the post "Politics and News Rules & Guidelines."

Can I do this and kill two birds with one stone?

Page 2 - Seeking answers? Join the AnandTech community: where nearly half-a-million members share solutions and discuss the latest tech.

balane

Senior member
Dec 15, 2006
666
0
71
Dang it. With the above clock speeds I'm still getting some black stripe flickering from time to time. Only when 2D input activity is occurring on the main screen such as photo editing, forum posting, Document typing, etc.

Do you think upping my voltages would help?

Could be something to do with the combination of Portrait, D-Sub input and DVI/D-Sub adapter?

I've definitely eliminated the cable and the adapter as the culprit, I have a few I tried in different combinations. I also don't believe it's the monitor because it works fine on its own, even in portrait.

Ugh.

With the above clocks it is less frequent though, so that's good.
 

Kenmitch

Diamond Member
Oct 10, 1999
8,502
2,244
136
Maybe try bumping 2d core a little higher first. Try 450-500 and see if it helps. Voltage wise? Maybe bump a little bit if speed doesn't help.
 

Tempered81

Diamond Member
Jan 29, 2007
6,374
0
76
Here's the current flash I have on there. Can you recommend any changes?
1200mhz for all memory clocks (inlcluding that OC clock state). dont go less than 400 on core. see if that stops your flickering 2nd panel
 
Last edited:

ASK THE COMMUNITY