Any drupal experts here?

Discussion in 'Programming' started by VAisforlovers, Feb 8, 2013.

  1. VAisforlovers

    VAisforlovers Senior member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    I had someone build a website and I'm trying to get something changed on my own. The freelancer who worked on the site disappeared.
    He used "Quicktabs" to build the top menu bar.
    Let's say the top menu bar consists of:

    Home - Profile - Messages

    I recently had Messages added by him, but it only shows in certain pages. It should show in ALL pages consistently like the rest. Where do I go to fix this?
    Do I change this in the Drupal's admin site or is this a file that I need to change on the server?
     
  2. Ken g6

    Ken g6 Programming Moderator, Elite Member
    Moderator

    Joined:
    Dec 11, 1999
    Messages:
    11,762
    Likes Received:
    52
    I don't know Quicktabs specifically, but...did you clear your cache? :D

    Is this Drupal 6 or 7? Makes a big difference.
     
  3. TheSlamma

    TheSlamma Diamond Member

    Joined:
    Sep 6, 2005
    Messages:
    7,625
    Likes Received:
    2
  4. VAisforlovers

    VAisforlovers Senior member

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    252
    Likes Received:
    0
    This is Drupal 7. The cache is cleared. I am not sure where I need to change this.

    I posted in drupal.org/forum as well but it's hard to get a response there
     
  5. MrColin

    MrColin Platinum Member

    Joined:
    May 21, 2003
    Messages:
    2,394
    Likes Received:
    1
    http://www.robozen.com/drupal-sucks/

    Sorry, the guy disappeared for a reason, digging through all of that nasty code isn't economically feasible unless you're taxpayer funded.
     
  6. GregGreen

    GregGreen Golden Member

    Joined:
    Dec 5, 2000
    Messages:
    1,663
    Likes Received:
    0
    I'm really glad you posted this, because it's so true. Did one project on Drupal, and said to myself, "NEVER AGAIN." Only didn't comment before because it didn't help OP with his problem :(.

    Good luck OP.