Go Back   AnandTech Forums > Software > Software for Windows

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2013
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 08-15-2013, 02:55 PM   #51
ketchup79
Diamond Member
 
ketchup79's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: South Carolina
Posts: 6,721
Default

I have noticed that, every once in a while, my typing cursor disappears in FF. I don't know if it was this way in previous releases, but I just started noticing it the last week or so. Only happens occasionally though.
__________________
Intel i5-2500k | Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | 8 GB DDR3 | Gigabyte GTX 660 | Antec EA-650 BRONZE | Western Digital Black 1TB | CM Storm Series Trooper | CM Hyper 212 EVO
ketchup79 is online now   Reply With Quote
Old 08-16-2013, 07:45 PM   #52
boochi
Banned
 
Join Date: May 2011
Location: Raleigh, NC
Posts: 984
Default

Firefox update 23.0.1 is available and it fixes the LastPass freeze at browser opening.
boochi is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2013, 07:54 PM   #53
ketchup79
Diamond Member
 
ketchup79's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: South Carolina
Posts: 6,721
Default

Quote:
Originally Posted by boochi View Post
Firefox update 23.0.1 is available and it fixes the LastPass freeze at browser opening.
Both of mine just gave me a pop-up on that. Usually I have to wait a day or so before those show up. Must have really annoyed some folks. I never ran into that issue.
__________________
Intel i5-2500k | Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | 8 GB DDR3 | Gigabyte GTX 660 | Antec EA-650 BRONZE | Western Digital Black 1TB | CM Storm Series Trooper | CM Hyper 212 EVO
ketchup79 is online now   Reply With Quote
Old 08-16-2013, 09:26 PM   #54
Pardus
Banned
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 7,822
Default

updated also.
Pardus is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2013, 10:23 PM   #55
Hugh Jass
Senior Member
 
Hugh Jass's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lexington, SC, USA
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by ketchup79 View Post
I have noticed that, every once in a while, my typing cursor disappears in FF. I don't know if it was this way in previous releases, but I just started noticing it the last week or so. Only happens occasionally though.
Look in Mouse Properties for your OS and make sure "Hide pointer while typing" is not checked.
Hugh Jass is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2013, 10:29 PM   #56
ketchup79
Diamond Member
 
ketchup79's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: South Carolina
Posts: 6,721
Default

Quote:
Originally Posted by Hugh Jass View Post
Look in Mouse Properties for your OS and make sure "Hide pointer while typing" is not checked.
Thanks Hugh. That's probably it. It is enabled, but doesn't seem to work all the time. Like I said, no biggie.

Hope things in Greater Columbia are well!
__________________
Intel i5-2500k | Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | 8 GB DDR3 | Gigabyte GTX 660 | Antec EA-650 BRONZE | Western Digital Black 1TB | CM Storm Series Trooper | CM Hyper 212 EVO
ketchup79 is online now   Reply With Quote
Old 08-16-2013, 10:34 PM   #57
Hugh Jass
Senior Member
 
Hugh Jass's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Lexington, SC, USA
Posts: 799
Default

Quote:
Originally Posted by ketchup79 View Post
Thanks Hugh. That's probably it. It is enabled, but doesn't seem to work all the time. Like I said, no biggie.

Hope things in Greater Columbia are well!
Well...if it's enabled (ie. checked) that's probably what's causing the cursor to seem to disappear randomly...sometimes making it appear to flash. I had the same issue until I unchecked that box and then the problem went away.

And you're welcome...and yeah...things here in the Metro are peachy...rainy but peachy.
Hugh Jass is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2013, 04:04 AM   #58
hclarkjr
Lifer
 
hclarkjr's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Location: Hostetter PA USA
Posts: 11,306
Default

Quote:
Originally Posted by ketchup79 View Post
Both of mine just gave me a pop-up on that. Usually I have to wait a day or so before those show up. Must have really annoyed some folks. I never ran into that issue.
weird, i click about firefox and it tells me i am up to date with version 23.
__________________
http://heatware.com/eval.php?id=2478 205-0-0
Cooler master HAF932, Dell 2408WFP, Gigabyte P67A-UD4 B3 REV. 1.1, Intel core I7 2600K, XIGMATEK SD-1283 Gaia, Intel X25-M G2 160GB,16gb G.SKILL Ripjaws X Series 1600mhz,Crossfired Radeon HD6950, Pioneer BDR-205, Samsung SH-S243N 24X DVD-RW, western digital black 2TB,Antec TPQ-850 850W , windows 8.1 pro X64
hclarkjr is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2013, 06:47 AM   #59
bruceb
Diamond Member
 
bruceb's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Wayne, New Jersey
Posts: 7,136
Default

Updated to 23.0.1 as well.
bruceb is offline   Reply With Quote
Old 08-17-2013, 01:13 PM   #60
ketchup79
Diamond Member
 
ketchup79's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: South Carolina
Posts: 6,721
Default

Yesterday I noticed that the audio was really screwed up on Facebook games. If I go play something in YouTube, it's fine though, so it's probably one of my ad-blockers.

Anyone else seeing something like this?

Update: nevermind. I think it's a problem with the audio drive on my VM. Same issue running IE on the VM, but works fine on the main OS.
__________________
Intel i5-2500k | Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | 8 GB DDR3 | Gigabyte GTX 660 | Antec EA-650 BRONZE | Western Digital Black 1TB | CM Storm Series Trooper | CM Hyper 212 EVO

Last edited by ketchup79; 08-17-2013 at 01:33 PM.
ketchup79 is online now   Reply With Quote
Old 08-17-2013, 02:44 PM   #61
MontyAC
Diamond Member
 
MontyAC's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 4,044
Default

Updated. I had no problems with LastPass with version 23.0
MontyAC is offline   Reply With Quote
Old 08-18-2013, 01:41 PM   #62
ketchup79
Diamond Member
 
ketchup79's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: South Carolina
Posts: 6,721
Default

Quote:
Originally Posted by ketchup79 View Post
Yesterday I noticed that the audio was really screwed up on Facebook games. If I go play something in YouTube, it's fine though, so it's probably one of my ad-blockers.

Anyone else seeing something like this?

Update: nevermind. I think it's a problem with the audio drive on my VM. Same issue running IE on the VM, but works fine on the main OS.
Update 2: It seemed to be AdBlock Edge....
Edit: nevermind, sound irregularity came back. Oh, well. On to try DNTM.
Just disabled, sounds are good so far.


Also, every time I close Firefox, it says the app has ended abnormally. Just started with the most recent update.
__________________
Intel i5-2500k | Gigabyte GA-Z68X-UD3H-B3 | 8 GB DDR3 | Gigabyte GTX 660 | Antec EA-650 BRONZE | Western Digital Black 1TB | CM Storm Series Trooper | CM Hyper 212 EVO

Last edited by ketchup79; 08-18-2013 at 01:55 PM.
ketchup79 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.