Go Back   AnandTech Forums > Software > Software for Windows

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 10-01-2012, 10:02 AM   #1
imagoon
Diamond Member
 
imagoon's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Chicagoland, IL
Posts: 4,678
Default Windows 8 and Office 2010 keys.

Ok so I have licenses from my technet account. Windows 8 is licensed to Windows 8 Enterprise and Office 2010 is professional plus. The issue is 2010 won't accept the key for office 2010 (all of this is MAK.)

I can use the same office 2010 key on Windows 7 and activate it (just did it to verify.)

ospp.vbs gives me an error saying that the licensing service has reported my key is not valid.

Has anyone seen this? Find a work around / hotfix?
imagoon is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 12:53 PM   #2
cl-scott
ASUS Support
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 457
Default

Probably the easiest thing to do is just call Microsoft activation call center, explain the situation, and let them give you an activation code.
__________________
Scott Billings
Asus Customer Loyalty
Email: cl-scott@asus.com

Opinions expressed are not necessarily those of Asus or Anandtech
cl-scott is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 01:03 PM   #3
imagoon
Diamond Member
 
imagoon's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Chicagoland, IL
Posts: 4,678
Default

Quote:
Originally Posted by cl-scott View Post
Probably the easiest thing to do is just call Microsoft activation call center, explain the situation, and let them give you an activation code.
I already opened the issue via the technet line, I am wondering if anyone else has seen the issue. The main issue is it tells me the key is invalid and won't give me an activation code. In addition I wouldn't expect that to be the solution if it was going to be deployed to few hundred people.

Thanks
imagoon is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 07:42 PM   #4
wilson0416
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 14
Default

Just ignore it... apply bypass genuine software.
wilson0416 is offline   Reply With Quote
Old 10-01-2012, 08:42 PM   #5
imagoon
Diamond Member
 
imagoon's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Chicagoland, IL
Posts: 4,678
Default

Quote:
Originally Posted by wilson0416 View Post
Just ignore it... apply bypass genuine software.
Not all of us promote piracy.
imagoon is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 12:12 PM   #6
rsingal
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1
Default Windows 8 and Office 2010 keys

I am too facing the same issue; does any one have any solution, please reply ........
rsingal is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 06:59 PM   #7
Absolution75
Senior Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 969
Default

My guess is that it is because you don't have the correct version of office. There are multiple different versions of Office Professional.

Try checking out http://www.mydigitallife.info/downlo...ownload-links/

Download the two different versions of Professional (Retail/Retail Channel) and see if they work


Also try http://office.microsoft.com/en-us/pr...101853122.aspx (It didn't work for me and may not for you ask your keys are technet)
__________________
Intel Core i7 860 (Thermalright 120 Ultra) | MSI P55-GD65 | 4x4GB DDR3-1600 | XFX Radeon 7950 | WD 640GB Black & 4x Samsung EcoGreen F2 1.5TB (RAID-5) & Samsung F4 1TB | Antec Neo Eco 620c | Logitech Z-5500 | Antec 300 | Dell Ultrasharp 2312HM & Dell Ultrasharp 2007WFP | Logitech MX518 | Windows 7 Professional x64


Absolution75 is offline   Reply With Quote
Old 01-13-2013, 08:55 PM   #8
imagoon
Diamond Member
 
imagoon's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Chicagoland, IL
Posts: 4,678
Default

Quote:
Originally Posted by Absolution75 View Post
My guess is that it is because you don't have the correct version of office. There are multiple different versions of Office Professional.

Try checking out http://www.mydigitallife.info/downlo...ownload-links/

Download the two different versions of Professional (Retail/Retail Channel) and see if they work


Also try http://office.microsoft.com/en-us/pr...101853122.aspx (It didn't work for me and may not for you ask your keys are technet)
Can you explain your statement? The keys work fine on Windows 7. Same key -> Windows 8, fails. I don't need the ISO files since that is what you get with a technet license. Anyway I just did my testing with 2013 and that worked for what I needed it to do.
imagoon is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 02:05 PM   #9
BigToque
Lifer
 
BigToque's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Posts: 11,689
Default

I had some trouble with Windows 8 activation when I did a clean install (with an upgrade disc) on an empty hard drive. The install accepted the key, and the installation proceeded (which I was surprised by since I figured the installer would just say "you need a valid copy of [Windows OS] installed in order to upgrade"), but it wouldn't let me activate once I got into Windows.

When I installed Windows 7 first, then did went through clean install with Windows 8, the activation process worked without any issue.
__________________
s signature has been formatted to fit your scr
BigToque is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 03:47 PM   #10
corkyg
Moderator
Peripherals
 
corkyg's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Tucson, Arizona
Posts: 23,978
Default

When I "upgraded" from Win 7 to 8, it included Office 2010 and many other programs. Not a problem at all - I also tried clean install, and that worked as far as the keys were concerned, but it was much less satisfactory overall than the direct upgrade.

All my keys come from my TechNet subscription.
__________________
CorkyG - Tucson, AZ

In my view you cannot claim to have seen something until you have photographed it.... Emile Zola

Last edited by corkyg; 01-14-2013 at 03:50 PM.
corkyg is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.