Go Back   AnandTech Forums > Hardware and Technology > Video Cards and Graphics

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 07-07-2012, 08:22 PM   #1
Francis Barbe
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 1
Default Evga GTX 670 2g problems... please help

Hi,

here is my problem, this is my second EVGA GTX 670 2g card (last one failed after 3 days). I keep looking on the forums for an answer but I have not found an answer to my problem yet. Like many users, my drivers (301.42) keep failing. I know most of the people who's having problems are equipped with z77 boards (my BIOS is up to date 1206). So what could I do, I have tried to turn off IGPU and selected the PCI-E 2gen instead of Auto (or 3rd gen), tested fur-mark but after 2 mins the computer shut down. Any suggestions ? (i am kind of new in forums so any help would be appreciate)

-I7-3770k
-P8Z77-V PRO w/ Dual DDR3 1600, 7.1 Audio, Gigabit Lan, WiFi, SLI / 3-Way CrossFireX
-Obsidian Series 800D Full Tower
-Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler
-Professional Series HX850 Modular Power Supply
-Vengeance LP 16GB DDR3 1600MHz CL9 Quad Channel Kit (4 x 4GB), Cerulean Blue
-Chronos Solid State Drive SATA III, 240GB
-EVGA GTX 670 2g


Thank you again for your help, I need some

Frank
Francis Barbe is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2012, 10:57 PM   #2
Jaydip
Diamond Member
 
Jaydip's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 3,294
Default

Stop running furmark.How about running some real games for a change?U can also do some heaven or 3dmark 11 benches.What are ur temps?Last but not the least is it a evga sc version?
__________________
Windows 7 Home Premium 64 bit || i7 4770K @ 4.2 with CM V6-GT || MSI Z87 GD 65||MSI Gaming N780 TF 3GD5/OC GeForce GTX 780|| Corsair Vengeance 16GB 1600 || WD Cavier Black 1TB FAEX X2|| HAF-X || Corsair TX750 V2 ||AL MX 5021E || DELL U2713HM||SideWinder X4||Razer DA
Jaydip is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2012, 10:59 PM   #3
cmdrdredd
Lifer
 
cmdrdredd's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 20,117
Default

What EVGA card are you using? If it's an SC card contact EVGA directly and setup an RMA. They will likely exchange it for the FTW edition which is better.
__________________
Asus Maximus V Gene | 3570k @ 4.5 | 8GB Samsung 30nm @ 2133 | EVGA GTX 670 FTW SLI @ 1230/6765
2x 128GB Crucial M4 SSD | WD 300GB Velociraptor | Lite-On HBS212 BD-R | Corsair HX1000 PSU
Cooler Master HAF 932 | Yamakasi Catleap Q270 | Windows 8.1 Pro
cmdrdredd is online now   Reply With Quote
Old 07-08-2012, 03:02 AM   #4
Cyborg
Member
 
Cyborg's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: San Jose, CA
Posts: 104
Default

Sounds like a bad card. Have it replaced, again...
__________________
| Corsair 600T | Asus P8Z77-V Pro | 3570K @ 4.5 GHz| Hyper 212+ | Corsair Vengeance 2 x 4GB | EVGA GTX670 FTW @ +80/+300 MHz | Samsung 830 128GB | 2x WD 1TB Green w/ Auto-Park Disabled | Lite-On 24X DVD+/-RW | Corsair 750HX | Razer Deathadder 3.5G | MS Sidewinder X4 |
Cyborg is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.