Go Back   AnandTech Forums > Software > Operating Systems

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· AMD Video Cards
· Nvidia
· Displays
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Home and Garden
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2015
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 03-14-2011, 02:20 PM   #1
Barfo
Lifer
 
Barfo's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: in your mom
Posts: 27,192
Default Win 7 SP1 iso from Digital River?

I bought a Windows 7 Pro license with the student discount some time ago from Digital River. Obviously, the disk image I downloaded then had no SP1, I'm going to reformat this week and was wondering if Digital River has an updated Win 7 image with SP1?
__________________
3570K | ASUS P8Z77-V |16 GB | Sapphire 7950 w/ boost | HAF 922| Seasonic 550W |Win7 x64

http://img.tapatalk.com/d/13/10/21/7yjuny7a.jpg
Barfo is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2011, 11:02 AM   #2
spinejam
Diamond Member
 
spinejam's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Lumberton, NC
Posts: 3,443
Default

I'm not sure re: Digital River offering SP1 downloads.

You can use http://www.rt7lite.com/ and slipstream SP1 / rebuild your own dvd. It's easy and works great! (use v2.60 beta for SP1 slipstream_ability)
__________________
Heatware

Asus P9X79 LE | Intel 3930K @4.7Ghz | H100i Cooler | G.SKILL Ripjaws Z Series 4x4GB 2400Mhz DDR3 | Samsung Evo 500GB SSD | Seagate 3TB | Asus R9 FuryX | LG 14x BD Rewriter | Samsung SH-S223Q | CoolerMaster HAF-922 | Antec HCP 1200W | AMH A409U 40" 4K monitor
spinejam is online now   Reply With Quote
Old 03-16-2011, 04:00 PM   #3
ImDonly1
Platinum Member
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 2,339
Default

There isn't one made yet.
ImDonly1 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2011, 06:08 PM   #4
chucky2
Diamond Member
 
Join Date: Dec 1999
Location: Chicagoland, IL USA
Posts: 8,733
Default

Use a torrent, works awesome, that's what I've done for Vista and now 7. It's not like you're stealing, you legally own Windows 7...

Chuck
__________________
Tyan = No Support
Chuck's K6-3+
chucky2 is online now   Reply With Quote
Old 03-17-2011, 06:46 PM   #5
Barfo
Lifer
 
Barfo's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: in your mom
Posts: 27,192
Default

Yeah I've slipstreamed the service pack to my original windows iso. I just need to wait until Firefox 4 is released so everything is nice and tidy when I install.

Quote:
Originally Posted by chucky2 View Post
Use a torrent, works awesome, that's what I've done for Vista and now 7. It's not like you're stealing, you legally own Windows 7...

Chuck
If it came from a reputable source I would, but I don't trust torrented software (except Linux), especially an OS.
__________________
3570K | ASUS P8Z77-V |16 GB | Sapphire 7950 w/ boost | HAF 922| Seasonic 550W |Win7 x64

http://img.tapatalk.com/d/13/10/21/7yjuny7a.jpg
Barfo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Alpha 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.