Go Back   AnandTech Forums > Software > Software for Windows

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 02-27-2010, 05:19 PM   #1
pcslookout
Diamond Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,469
Question Firefox.exe*32

How much memory is your current Firefox process taking ?
pcslookout is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 05:25 PM   #2
Crusty
Lifer
 
Crusty's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: ATX
Posts: 12,316
Default

140MB or 1.7% of my system ram.
__________________
Consequences will never be the same!

/^1?$|^(11+?)\1+$/
Crusty is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 05:25 PM   #3
StormSide
Diamond Member
 
StormSide's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Posts: 4,053
Default

114,556k
__________________
Heat=249-0-0

We've taken care of everything - The words you hear, the songs you sing
The pictures that give pleasure to your eyes
It's one for all and all for one - We work together, common sons
Never need to wonder how or why
StormSide is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 05:27 PM   #4
thescreensavers
Diamond Member
 
thescreensavers's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Miami,FL
Posts: 9,802
Default

276MB, got tons of tabs open
__________________
Tech TV Tribute

WRB 2013 Subaru WRX Hatch
thescreensavers is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 05:28 PM   #5
MJinZ
Diamond Member
 
MJinZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 8,208
Default

Anywhere from 70 mb to 1gb.
__________________

MJinZ is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 05:29 PM   #6
pcslookout
Diamond Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,469
Default

59 mb
pcslookout is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 05:29 PM   #7
pcslookout
Diamond Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,469
Default

Quote:
Originally Posted by mjinz View Post
anywhere from 70 mb to 1gb.
1 gb ?
pcslookout is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 05:32 PM   #8
AFurryReptile
Golden Member
 
AFurryReptile's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Houston, Texas
Posts: 1,977
Default

I have like 40 tabs open, so 250,000k-ish.
AFurryReptile is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 05:38 PM   #9
MJinZ
Diamond Member
 
MJinZ's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 8,208
Default

Quote:
Originally Posted by pcslookout View Post
1 gb ?
Yea, take lots and of tabs and put lots and lots of videos and stuff in them
__________________

MJinZ is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 06:31 PM   #10
Tristicus
Banned
 
Join Date: Feb 2008
Location: NC
Posts: 8,111
Default

126mb
Tristicus is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 07:20 PM   #11
KeypoX
Diamond Member
 
KeypoX's Avatar
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 3,638
Default

173 8 tabs open
KeypoX is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 07:21 PM   #12
lxskllr
Lifer
 
lxskllr's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Somewhere over the rainbow
Posts: 37,901
Default

Currently 503mb peak.
lxskllr is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 07:26 PM   #13
RoloMather
Golden Member
 
RoloMather's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Under a bridge in a cardboard box.
Posts: 1,600
Default

191MB with 11 tabs open.
RoloMather is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 07:37 PM   #14
dguy6789
Diamond Member
 
dguy6789's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: San Antonio, TX
Posts: 8,409
Default

190mb~
dguy6789 is online now   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 09:43 PM   #15
EarthwormJim
Diamond Member
 
EarthwormJim's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Socal
Posts: 3,204
Default

Quote:
Originally Posted by MJinZ View Post
Yea, take lots and of tabs and put lots and lots of videos and stuff in them
Stuff eh?

Mine is at 204mb with just Anandtech open and the download manager.

I've had the same instance of Firefox running for a few days now, I'm sure if I closed it the memory usage would go down.

I've seen it grow to over 700mb with tabs and tabs of "stuff."
EarthwormJim is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 10:10 PM   #16
Fayd
Diamond Member
 
Fayd's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: Around
Posts: 7,603
Default

73 mb.
__________________
Hold me closer Tony Danza
Count the Headlights on the Highway
Lay me down in sheets of linen
You've had a busy day today.
Fayd is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2010, 10:58 PM   #17
Red Squirrel
Lifer
 
Red Squirrel's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Canada
Posts: 27,257
Default

525MB with 3 tabs. I've had it opened for like 3 days straight though. I always just minimize. I should probably close it when I'm done uploading this youtube vid... wonder when they'll fix that memory leak issue.

My computer is actually ridiculously slow right now because of this. It's probably swapping like mad.
__________________
~Red Squirrel~
486dx2 @66Mhz turbo, 8MB ram, 512MB HDD, sound blaster 16 + 2x cdrom, Trident 1MB video card @ 640*480, 56k high speed modem.
Red Squirrel is online now   Reply With Quote
Old 02-28-2010, 11:44 AM   #18
pcslookout
Diamond Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,469
Default

Quote:
Originally Posted by RedSquirrel View Post
525MB with 3 tabs. I've had it opened for like 3 days straight though. I always just minimize. I should probably close it when I'm done uploading this youtube vid... wonder when they'll fix that memory leak issue.

My computer is actually ridiculously slow right now because of this. It's probably swapping like mad.
lol I was waiting for someone to say this. This was not the point of the thread. Just wanted to see how similar memory usage was for people's firefox.exe*32 process.

Quote:
Originally Posted by AFurryReptile View Post
I have like 40 tabs open, so 250,000k-ish.
Even with AFurryReptile's 40 tabs open with 250,000k-ish memory usage may seem a little insane with ram usage but heck I would be happy with 500 MB of memory usage when having 40 tabs open. That is a lot of tabs to have open at once.

RedSquirrel so how much ram do you have?
pcslookout is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2010, 12:48 PM   #19
Chiefcrowe
Diamond Member
 
Chiefcrowe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3,573
Default

142 k
Chiefcrowe is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2010, 07:34 PM   #20
theprodigalrebel
Lifer
 
theprodigalrebel's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 10,523
Default

~111,000 KB Private Working Bytes with three AT Forums tabs open.
~123,000 KB Commit Size

Windows 7 x64

It's been open for maybe 3 hours.
theprodigalrebel is offline   Reply With Quote
Old 03-06-2010, 11:47 PM   #21
disports
Golden Member
 
disports's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: NJ
Posts: 1,176
Default

217,876k with 5 tabs open. Generally have firefox open with gmail loaded at least.
disports is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2010, 01:50 PM   #22
Soundmanred
Lifer
 
Join Date: Oct 2006
Location: Czelktik, Uzbenistaz
Posts: 10,654
Default

640K, so it's using half of my RAM.
I need a ramdisk.
Soundmanred is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2010, 10:09 AM   #23
Scouzer
Lifer
 
Scouzer's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: CANADA
Posts: 10,361
Default

Quote:
Originally Posted by Soundmanred View Post
640K, so it's using half of my RAM.
I need a ramdisk.
your firefox must be pretty optimized to use only 640kb of ram!

i'm at 337MB for 6 tabs
Scouzer is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2010, 02:58 AM   #24
pcslookout
Diamond Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 8,469
Default

30 tabs 240 MB. I rarely go over 50.
pcslookout is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2010, 04:26 PM   #25
TAandy
Diamond Member
 
TAandy's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 3,218
Default

Quote:
Originally Posted by pcslookout View Post
30 tabs 240 MB. I rarely go over 50.
it's not using any for me....
too many weird things using ff

scary!
__________________
Terrorists are now planting bombs inside tins of alphabetti spaghetti; if just one of them explodes, it could spell disaster
TAandy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.