Go Back   AnandTech Forums > Software > Software for Windows

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals
· Free Stuff
· Contests and Sweepstakes
· Black Friday 2013
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 08-11-2004, 09:47 PM   #1
MichaelD
Lifer
 
MichaelD's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: 2nd Circle
Posts: 31,475
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

OK, you know what level I'm stuck on. You have to get into Security to release the X so you can take the reconstructor plasma thingee Y and stick it in Z, etc.

I made it this far. Granted, that's not exactly hard.

But hey; I'm stuck. All the jail cells w/zombies locked inside require a PDA to open. I have searched EVERYWHERE on this level. I crawled under EVERY desk, into EVERY crawlspace, looking for PDAs to update my security code so I could get into those cells.

Where the heck do I go from here?
MichaelD is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 10:08 PM   #2
realredpanda
Senior Member
 
Join Date: May 2004
Posts: 205
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

have the robo arm get one of the boxes,then have it return the box,after you hit the button,jump on the box,after it lifts you up abit you have to jump to the platform on the right side,facing the wall of boxes,there should be a heath pack or something there,then go in the wall hole thats up there.
realredpanda is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 10:17 PM   #3
MichaelD
Lifer
 
MichaelD's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: 2nd Circle
Posts: 31,475
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

Quote:
Originally posted by: realredpanda
have the robo arm get one of the boxes,then have it return the box,after you hit the button,jump on the box,after it lifts you up abit you have to jump to the platform on the right side,facing the wall of boxes,there should be a heath pack or something there,then go in the wall hole thats up there.




DUDE!!! I am NOT LYING when I tell you this:

I saw that hole up there w/the Cell Pack as soon as I walked into the room. BEFORE I even noticed all the numbered boxes in the wall. I said "I will bet I have to go up there."

Then I tried the door, which is busted and doesn't open enough to allow you thru.

I've played many games before where you come to room "D" and you see Health/Shield/Stuff up there out of reach. You find a way past room "D" and then you somehow double back to get all that stuff.

Thank you. I most probably would not have thought of that. Granted (I'm guessing) that the rest of the game is now ruined for me. But I DID ASK, b/c I wasn't smart enough to figure it out for myself.

Thanks, realredpanda. BTW....any Panda that is red has either been shot or has been dyed a festive color for a holiday. Which one are you?
MichaelD is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2004, 11:12 PM   #4
MichaelD
Lifer
 
MichaelD's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: 2nd Circle
Posts: 31,475
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

Just thought I'd report back as I'm done playing for the night. I play in the dark, all the lights off and the surround sound cranked. :evil: It spooks me; that's how I know I got my money's worth.

I got to the other side of the teleporter, found the Plasma Core thingee, took the elevator upstairs and got positively owned by 12 aliens that popped out of the walls. Tomorrow's another day. Thanks for the assistance.
MichaelD is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 08:24 AM   #5
skace
Lifer
 
skace's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: USA
Posts: 14,483
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

Haha MichaelD. I figured that out on my own but I thought I had found a secret! Once I realized it was the way I had to go I remember thinking "Oh I bet a bunch of people got stuck here".
skace is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 09:13 AM   #6
HostVisions
Banned
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 418
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

this was the first (and only point) of the game in which I got briefly stuck
HostVisions is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 02:59 PM   #7
49erinnc
Platinum Member
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,095
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

I figured that out right away but locating the plasma inducer screwed me over bad. I must have spent 2-3 hours just running around looking for it. And when I finally found it, I realized that I been in that room and walked right by it probably 10 times already without noticing. Felt like a total dumb-a for that one.

The Delta Labs were a task for sure. And now I'll be damn if I'm not right back in them after getting through Hell. Ughhhh......
__________________
Heatware

Ebay Feedback
49erinnc is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 03:39 PM   #8
VIAN
Diamond Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 6,575
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

Hey 49erinnc,

You didn't say spoiler, butt-monkey. I'm in Hell right now.


**************************SPOILER START***************************
El Guardian is F-ing hard. I keep killing the seakers and then hittin hit with
everything I got and for half and hour straight, he didn't die. Comeon
WTF is up with that.
**************************SPOILER END*****************************
VIAN is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 04:47 PM   #9
skace
Lifer
 
skace's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: USA
Posts: 14,483
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

After you kill the seekers you have to shoot a very specific spot.
skace is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 05:31 PM   #10
MichaelD
Lifer
 
MichaelD's Avatar
 
Join Date: Jan 2001
Location: 2nd Circle
Posts: 31,475
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

Oh! You guys are just ruining it for me. I'm leaving my own thread. *pbtthtttttt!*
MichaelD is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 09:08 PM   #11
apoppin
Lifer
 
apoppin's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 34,903
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

Quote:
Originally posted by: HostVisions
this was the first (and only point) of the game in which I got briefly stuck
yeah, me 2 for about 2 minutes . . . this game is SO linear and predictable . . .

scary? . . . NOT!

try "banal"

:roll:

nice "engine", however . . . i am looking forward to some (really) good games based on it.
__________________
.


AMD’s Upcoming HD 7970 Exposed – a Short-lived Video card?


Core i7 920 @ 3.8 GHz
/Noctua NH-U12P SE2/3x2 GB Kingston KHX1800/GTX 590, GTX 580 SLI or HD 6990 + HD 6970 TriFire-X3/Gigabyte GA-EX58-UD3R/2xThermaltake ToughPowerXT-775W/OCZ 850W/Thermaltake Element G/Klipsch v.2 400w/128 GB Kingston VNow 100 SSD and 2x500 GB 7200.12 Seagate HDDs/640 GB WD USB 2.0/Win 7 64/HP LP 3065 2500x1600 LCD/3 x Asus VG236H 23"
- 5760x1080 120Hz
apoppin is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2004, 11:01 PM   #12
VIAN
Diamond Member
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 6,575
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

I was stuck for about two minutes too.

I came up to the place and saw that. I thought it was a secret and I wanted to get up there. So I thought for a second, maybe they want me to arrange the boxes so that I can jump to that platform, sort of like mario. After that didn't work, I thought for two seconds and was like aha! Gotcha.
VIAN is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2004, 12:12 AM   #13
apoppin
Lifer
 
apoppin's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 34,903
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

Quote:
Originally posted by: MichaelD
Oh! You guys are just ruining it for me. I'm leaving my own thread. *pbtthtttttt!*
Good Riddence!



:roll:

j/k'ing! . . . you are complaining about "spoilers" and yet you gave a BIG one by your question . . .

****OK, Spoiler question ahead . . . ****

What is the transporter sequence after you find out the bridge to Hell is blown? i am just going back and forth - more bored than usual (i guess i am tired)

and

in the game (security Station one, Delta Labs) - What does the Cover of "Game Hog" magazine say about "DOOM" ? (looks like "Ultra 32"; but my resolution is not quite good enought to make it out)
__________________
.


AMD’s Upcoming HD 7970 Exposed – a Short-lived Video card?


Core i7 920 @ 3.8 GHz
/Noctua NH-U12P SE2/3x2 GB Kingston KHX1800/GTX 590, GTX 580 SLI or HD 6990 + HD 6970 TriFire-X3/Gigabyte GA-EX58-UD3R/2xThermaltake ToughPowerXT-775W/OCZ 850W/Thermaltake Element G/Klipsch v.2 400w/128 GB Kingston VNow 100 SSD and 2x500 GB 7200.12 Seagate HDDs/640 GB WD USB 2.0/Win 7 64/HP LP 3065 2500x1600 LCD/3 x Asus VG236H 23"
- 5760x1080 120Hz
apoppin is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2004, 10:19 AM   #14
apoppin
Lifer
 
apoppin's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Posts: 34,903
Default Doom3 - I'm stuck: Hazardous Materials level

Quote:
Originally posted by: apoppin
Quote:
Originally posted by: MichaelD
Oh! You guys are just ruining it for me. I'm leaving my own thread. *pbtthtttttt!*
Good Riddence!



:roll:

j/k'ing! . . . you are complaining about "spoilers" and yet you gave a BIG one by your question . . .

****OK, Spoiler question ahead . . . ****

What is the transporter sequence after you find out the bridge to Hell is blown? i am just going back and forth - more bored than usual (i guess i am tired)

and

in the game (security Station one, Delta Labs) - What does the Cover of "Game Hog" magazine say about "DOOM" ? (looks like "Ultra 32"; but my resolution is not quite good enought to make it out)
Good morning . . . anyone know what that (future) "Game Hog" says on its cover reoom (of the future)?
__________________
.


AMD’s Upcoming HD 7970 Exposed – a Short-lived Video card?


Core i7 920 @ 3.8 GHz
/Noctua NH-U12P SE2/3x2 GB Kingston KHX1800/GTX 590, GTX 580 SLI or HD 6990 + HD 6970 TriFire-X3/Gigabyte GA-EX58-UD3R/2xThermaltake ToughPowerXT-775W/OCZ 850W/Thermaltake Element G/Klipsch v.2 400w/128 GB Kingston VNow 100 SSD and 2x500 GB 7200.12 Seagate HDDs/640 GB WD USB 2.0/Win 7 64/HP LP 3065 2500x1600 LCD/3 x Asus VG236H 23"
- 5760x1080 120Hz
apoppin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.