Go Back   AnandTech Forums > Software > Operating Systems

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 12-18-2007, 09:18 AM   #1
Ryland
Platinum Member
 
Ryland's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,571
Default How do I reinstall DirectShow under Vista64?

I can't find anything about reinstalling this piece of DirectShow. I am running Vista Business 64bit...
__________________
HeatWare 86-0-0
eBay Rating(350-0-1)
GA-Z68X-UD3H-B3, Corsair 650 PSU, Intel 2500K, Corsair DDR3 16GB , Samsung and Seagate SATA drives, OCZ Vertex 3, Gigabyte 660
Ryland is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2007, 10:19 AM   #2
Ryland
Platinum Member
 
Ryland's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,571
Default How do I reinstall DirectShow under Vista64?

anybody?
__________________
HeatWare 86-0-0
eBay Rating(350-0-1)
GA-Z68X-UD3H-B3, Corsair 650 PSU, Intel 2500K, Corsair DDR3 16GB , Samsung and Seagate SATA drives, OCZ Vertex 3, Gigabyte 660
Ryland is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2007, 03:02 PM   #3
xtknight
Elite Member
 
xtknight's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 12,974
Default How do I reinstall DirectShow under Vista64?

It's in quartz.dll. To reinstall that you just download and reinstall the latest DirectX, or maybe Windows Media Player.
__________________
Main Rig (Ubuntu Linux 9.04)
The LCD Thread : LCD Resource
NEC 20WMGX2/LCD2690WUXi Owner
xtknight is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2007, 03:14 PM   #4
Ryland
Platinum Member
 
Ryland's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,571
Default How do I reinstall DirectShow under Vista64?

I tried reinstalling DirectX 9c but that didn't help and I can't find an installer for WMP for vista64
__________________
HeatWare 86-0-0
eBay Rating(350-0-1)
GA-Z68X-UD3H-B3, Corsair 650 PSU, Intel 2500K, Corsair DDR3 16GB , Samsung and Seagate SATA drives, OCZ Vertex 3, Gigabyte 660
Ryland is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2007, 03:14 PM   #5
xtknight
Elite Member
 
xtknight's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 12,974
Default How do I reinstall DirectShow under Vista64?

What's the exact error it gives you?

You probably have the IATSCTuningSpace interface, but no supported device?
__________________
Main Rig (Ubuntu Linux 9.04)
The LCD Thread : LCD Resource
NEC 20WMGX2/LCD2690WUXi Owner
xtknight is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2007, 03:30 PM   #6
Ryland
Platinum Member
 
Ryland's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,571
Default How do I reinstall DirectShow under Vista64?

I have a supported device but GBPVR is saying "2007-12-16 17:49:15.349 ERROR Failed to get IATSCTuningSpace interface" which the developer says means the interface is missing. The device I am using is the AverMedia M780
__________________
HeatWare 86-0-0
eBay Rating(350-0-1)
GA-Z68X-UD3H-B3, Corsair 650 PSU, Intel 2500K, Corsair DDR3 16GB , Samsung and Seagate SATA drives, OCZ Vertex 3, Gigabyte 660
Ryland is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2007, 03:35 PM   #7
Ryland
Platinum Member
 
Ryland's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,571
Default How do I reinstall DirectShow under Vista64?

I found on the WMP 11 for XP download page:

"Windows Media Player 11 is designed to work with all editions of Windows XP Service Pack 2 (SP2), and can also be used to restore Windows Media Player and related technologies to N and KN editions of Windows Vista."

So maybe that will work.
__________________
HeatWare 86-0-0
eBay Rating(350-0-1)
GA-Z68X-UD3H-B3, Corsair 650 PSU, Intel 2500K, Corsair DDR3 16GB , Samsung and Seagate SATA drives, OCZ Vertex 3, Gigabyte 660
Ryland is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2007, 08:04 AM   #8
Ryland
Platinum Member
 
Ryland's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 2,571
Default How do I reinstall DirectShow under Vista64?

Ugh...the version of WMP that is downloadable from MS is older than what is currently installed so it won't let me "fix" my current install.
__________________
HeatWare 86-0-0
eBay Rating(350-0-1)
GA-Z68X-UD3H-B3, Corsair 650 PSU, Intel 2500K, Corsair DDR3 16GB , Samsung and Seagate SATA drives, OCZ Vertex 3, Gigabyte 660
Ryland is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.