Go Back   AnandTech Forums > Social > Off Topic

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Home and Garden
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 05-19-2008, 02:48 PM   #1
trexpesto
Golden Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,237
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

So, I went to BofA.com for the first time in a while and now the site is broken under Firefox!
Anyone else having the same problem???
Didn't see anything on the web about this, so posting here to help others, including BofA.
I won't use IE without Vista, which I don't have.

The front page brings up my correct saved OnlineID but I have to go to re-enter the info into the "Use Another Online ID" for it to take. Like it doesn't pick up on the text in the box.

I have up to now really respected the site and its development. There seems to be something going on behind the scenes, new team or new manager or something, or could be FF and the site were updated around the same time and this is whoopsie.

-----------------------------------------------------------------------

For Bank of America, and critique away ATers:

-----------------------------------------------------------------------

Bug Report:

-- Environment --

WinXP SP1, FF 2.0.0.14

Ok, retyping because the session timed out and my support issue submission window closed automatically. Maybe I'll post on Anandtech.com instead...

-- Problem --
On the front page and signon.do (.doh!) the site does not accept my saved OnlineID, until I dig deeper. This I will call Bug #1.

-- Symptoms --
The saved OnlineID shows up as before, pier****. When the Sign In button is clicked,
takes me to page:
<a target=_blank class=ftalternatingbarlinklarge href="https://sitekey.bankofamerica.com/sas/signon.do"><a target=_blank class=ftalternatingbarlinklarge href="https://sitekey.bankofamerica.com/sas/signon.do"><a target=_blank class=ftalternatingbarlinklarge href="https://sitekey.bankofamerica.com/sas/signon.do"><a target=_blank class=ftalternatingbarlinklarge href="https://sitekey.bankofamerica.com/sas/signon.do">https://sitekey.banko............non.do</a></a></a></a>
where a red-bordered message alerts the user that
"You have not entered your Online ID. Please do so and click the Sign In button."
and below, the ID field contains the same saved OnlneID pier**** in an Editable Text Box.
Why should a saved Online ID come up editable rather than just text? No, it shouldn't. Bug #2.

Clicking on the Sign In button immediately below this reloads the page, but same failure, same message.
Somewhat expected.
Manually re-entering the correct Online ID in the Editable Text Box also fails. NOT expected! Bug #3.

-- Workaround --
Click the "Add or use another online ID" link. It will take you to another page, in my case:
<a target=_blank class=ftalternatingbarlinklarge href="https://sitekey.bankofam.........&id_input=true"><a target=_blank class=ftalternatingbarlinklarge href="https://sitekey.bankofameri......e=DC&id_input=true"><a target=_blank class=ftalternatingbarlinklarge href="https://sitekey.bankofamerica....state=DC&id_input=true">< a target=_blank class=ftalternatingbarlinklarge href="https://sitekey.bankofamerica.com/sas/signonScreen.do?state=DC&id_input=true">https://sitekey.banko............t=true</a></a></a></a>
where it offers two editable fields (see Bug 2), the top one prepopulated by the pier**** saved Online ID,
which doesnt work of course, but if you enter text into the box labelled "Enter another Online ID" it WORKS!

-- Recommendations --
Bug #1. Post the workaround on your site somewhere. State it is a temporary measure.
Roll back to your previous site, at least relating to entry of saved Online ID. Or port it forward.
ASAP or your support lines will be jammed, oops too late.

Bugs #2 & #3. It's like you got your specs reversed! The editable field should Obviously be on the front page,
where the user can change it if they want, NOT in multiple places when it has already been defined.
Then it should be just text.
If this is mandated from above, (seems like a command decision) I will be happy to flay them for you
on youtube.

And actually, the support window should not disappear while someone is trying to submit an issue.
No need to tie it to the user session! Call this Bug #4.
If you didnt pick up on that after reading the first sentence, you should have, time for a vacation.

-- Closing --
As far as browser support, you list Netscape?! They are gone: http://browser.netscape.com/
A workaround is not ideal, but I am willing. However, if the time comes when I can't use firefox,
I am so switching to my local credit union. They pay better interest!

Thanks for your time and effort BofA web team, Paul McCulloch



trexpesto is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:50 PM   #2
Capt Caveman
Lifer
 
Capt Caveman's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 31,922
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

fwiw - I just access'd my BoA account using FF. No issues.
__________________
Adopt a Homeless Pet
Capt Caveman is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:52 PM   #3
Shawn
Lifer
 
Shawn's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Tallahassee, FL
Posts: 32,106
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

Works fine in FF3 RC1.
__________________
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Shawn is online now   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:53 PM   #4
Baked
Lifer
 
Baked's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: SoCal
Posts: 36,138
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

I just use IE.
__________________
企业管理: 管人36计[三等人用钱买人,二等人用权压人,一等人用计管人.]
Donate: This American Life
Baked is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:53 PM   #5
slsmnaz
Diamond Member
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 4,020
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

Quote:
Originally posted by: Capt Caveman
fwiw - I just access'd my BoA account using FF. No issues.
same here
slsmnaz is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:54 PM   #6
trexpesto
Golden Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,237
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

Do you guys use the FF Password Manager?


trexpesto is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:56 PM   #7
Tobolo
Diamond Member
 
Tobolo's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,700
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

FF no problems, no password manager.
Tobolo is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:56 PM   #8
TruePaige
Diamond Member
 
TruePaige's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,879
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

Quote:
Originally posted by: trexpesto
Do you guys use the FF Password Manager?

I do.
TruePaige is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:56 PM   #9
Shawn
Lifer
 
Shawn's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Tallahassee, FL
Posts: 32,106
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

Quote:
Originally posted by: trexpesto
Do you guys use the FF Password Manager?

eh? I use whatever is included with FF.
__________________
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Shawn is online now   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 02:59 PM   #10
Anubis
No Lifer
 
Anubis's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: Anger is a gift!
Posts: 75,244
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

workaround: use IE
Anubis is online now   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 03:02 PM   #11
PepePeru
Diamond Member
 
PepePeru's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,848
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

ive only had problems with the boxes on the BoA page, once youre signed in (ie. accounts, bill pay, transfers) using FF.
you have to point under the box you want they've sorta fixed it compared to a few months ago, but its still an annoyance.

PepePeru is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 03:05 PM   #12
MotF Bane
Banned
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 60,882
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

IE Tab. Never use IE.
MotF Bane is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 03:28 PM   #13
dabuddha
Lifer
 
dabuddha's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: NoVA
Posts: 19,378
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

Worked for me in FF.
__________________
Monkey see Monkey do

Heatware
dabuddha is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 03:38 PM   #14
RightIsWrong
Diamond Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 5,650
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

Did you get your link to their site from an e-mail? It works for me.
__________________
The only good is knowledge. The only evil is ignorance. -- Socrates
RightIsWrong is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 03:44 PM   #15
trexpesto
Golden Member
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 1,237
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

crap it must be my setup Thanks ATers!
trexpesto is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 03:45 PM   #16
Capt Caveman
Lifer
 
Capt Caveman's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 31,922
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

Quote:
Originally posted by: trexpesto
crap it must be my setup Thanks ATers!
I'd first try and clear your cache.
__________________
Adopt a Homeless Pet
Capt Caveman is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2008, 03:46 PM   #17
TwiceOver
Lifer
 
TwiceOver's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Small Town USA
Posts: 12,106
Default Bank of America broken in Firefox - Sign In problem

This is why I gave up on FF so long ago. Now once again I am forced to use it on my Linux laptop and continue to run into these types of problems on a daily basis.
__________________
[Heat]
Their, There, and They're,
figure it out... 'cause you look like a dumbass.

I.T. Technician n. The only person under the boss' desk not looking for a raise.
TwiceOver is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Alpha 1
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.