Go Back   AnandTech Forums > Social > Off Topic

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Home and Garden
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 06-04-2006, 11:41 PM   #1
intogamer
Lifer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19,215
Default How do you reprint a USPS.com Label?

I fried my scale

I save 5% EMS if I pay online

I have to ship an OEM ultra D and a 7300LE

Can someone weigh?


OH yeah I have to fedex ground a HDD and a burner
I get better rates haha

I'm thinking 4-5lbs


Ok another problem.. I messed up and I didn't get the label right
I can't find the reprint button
__________________
Heatware: 290-0-0
intogamer is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2006, 11:42 PM   #2
FoBoT
Super Moderator
 
FoBoT's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Holden MO
Posts: 63,091
Default How much would a bare motherboard weigh?

one pound

if include box/bubble wrap etc, then two pounds or more
__________________
Sometimes the questions are complicated and the answers are simple.
― Dr. Seuss
FoBoT is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2006, 11:43 PM   #3
intogamer
Lifer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19,215
Default How much would a bare motherboard weigh?

Quote:
Originally posted by: FoBoT
one pound

if include box/bubble wrap etc, then two pounds or more
Are you sure I was thinking around the 4-5lbs range :Q
__________________
Heatware: 290-0-0
intogamer is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2006, 11:47 PM   #4
Steve
Lifer
 
Steve's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 16,535
Default How much would a bare motherboard weigh?

Quote:
Originally posted by: intogamer
Quote:
Originally posted by: FoBoT
one pound

if include box/bubble wrap etc, then two pounds or more
Are you sure I was thinking around the 4-5lbs range :Q
That would include CPU, HSF, RAM, etc.
Steve is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2006, 11:49 PM   #5
PurdueRy
Lifer
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,837
Default How much would a bare motherboard weigh?

I just got out my Abit NF7-s for ya and it appears to weight 1-2 pounds. Definitely no more
PurdueRy is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2006, 11:51 PM   #6
intogamer
Lifer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19,215
Default How much would a bare motherboard weigh?

Thanks 2lbs it is

the price ratio for 5 isn't a whole lot more but $17.XX is the base rate though
__________________
Heatware: 290-0-0
intogamer is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2006, 11:52 PM   #7
JRich
Platinum Member
 
Join Date: Jun 2005
Location: AZ
Posts: 2,717
Default How much would a bare motherboard weigh?

Mobo, 7300, a box and packing material might weigh around 3lbs.
__________________
**** - Where a pimp can be a gimp.
JRich is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2006, 11:56 PM   #8
intogamer
Lifer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19,215
Default How much would a bare motherboard weigh?

Ugh I just did 2lbs... oh well i can just have them check and pay additonal postage if I need to

I'm going to use those rectangular boxes
__________________
Heatware: 290-0-0
intogamer is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2006, 12:03 AM   #9
isekii
Lifer
 
isekii's Avatar
 
Join Date: Mar 2001
Location: Winter Wonderland
Posts: 27,843
Default How much would a 80GB HDD and NEC 3540 burner weigh?

dude the burner alone would be liek 2 lbs. HD is like 1.5lbs atleast with packing material and everything

i'd figure 5lb total
__________________
Tablets for sale

Heat: isekii
isekii is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2006, 12:14 AM   #10
intogamer
Lifer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19,215
Default How much would a 80GB HDD and NEC 3540 burner weigh?

Aight thanks i gotta RMA my scale!
__________________
Heatware: 290-0-0
intogamer is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2006, 12:23 AM   #11
intogamer
Lifer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19,215
Default How do you reprint a USPS.com Label?

help!
__________________
Heatware: 290-0-0
intogamer is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2006, 12:46 AM   #12
DLeRium
Lifer
 
DLeRium's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: San Francisco Bay Area, CA
Posts: 19,901
Default How do you reprint a USPS.com Label?

A boxed hard drive like a Seagate drive is usually 3 lbs. I know. I buy from Fry's and I sell.

My Opteron retail weighed 2 lbs. My 7800GT was 3lbs cuz of all the crap it came with.

I used to ship out mobo combos from Fry's (ECS + Semprons OEM) and those would always be 5 lbs.

If you're just shipping the board and the card and the HDD and the burner without a box, I would put down 8 lbs AT LEAST to be safe. Whoever is saying 4 - 5 is bs.
DLeRium is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2006, 12:50 AM   #13
Mermaidman
Diamond Member
 
Mermaidman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Carolina
Posts: 7,818
Default How do you reprint a USPS.com Label?

Quote:
Originally posted by: intogamer


Ok another problem.. I messed up and I didn't get the label right
I can't find the reprint button
At the printing page, it will ask you if the label printed properly. You click on either YES or NO. Obviously, click on NO and you will get another chance to print.

(If for some reason you clicked YES, you will have to cancel the old label to get a refund, and start a label from scratch, AFAIK.)
Mermaidman is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2006, 12:54 AM   #14
intogamer
Lifer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19,215
Default How do you reprint a USPS.com Label?

Quote:
Originally posted by: Mermaidman
Quote:
Originally posted by: intogamer


Ok another problem.. I messed up and I didn't get the label right
I can't find the reprint button
At the printing page, it will ask you if the label printed properly. You click on either YES or NO. Obviously, click on NO and you will get another chance to print.

(If for some reason you clicked YES, you will have to cancel the old label to get a refund, and start a label from scratch, AFAIK.)
ARGH! I didn't click anything cause I had to download adobe and my printer drivers cause I formated

Then my page timed out

Damn USPS... would it be better if I do paypal?
__________________
Heatware: 290-0-0
intogamer is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2006, 12:57 AM   #15
Mermaidman
Diamond Member
 
Mermaidman's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Carolina
Posts: 7,818
Default How do you reprint a USPS.com Label?

Quote:
Originally posted by: intogamer
Quote:
Originally posted by: Mermaidman
Quote:
Originally posted by: intogamer


Ok another problem.. I messed up and I didn't get the label right
I can't find the reprint button
At the printing page, it will ask you if the label printed properly. You click on either YES or NO. Obviously, click on NO and you will get another chance to print.

(If for some reason you clicked YES, you will have to cancel the old label to get a refund, and start a label from scratch, AFAIK.)
ARGH! I didn't click anything cause I had to download adobe and my printer drivers cause I formated

Then my page timed out

Damn USPS... would it be better if I do paypal?
If it timed out, the transaction may not have completed (good)--It may still be in your shopping cart. Go to your USPS Accounts page and check your purchase history.
Mermaidman is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2006, 12:59 AM   #16
intogamer
Lifer
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 19,215
Default How do you reprint a USPS.com Label?

Quote:
Originally posted by: Mermaidman
Quote:
Originally posted by: intogamer
Quote:
Originally posted by: Mermaidman
Quote:
Originally posted by: intogamer


Ok another problem.. I messed up and I didn't get the label right
I can't find the reprint button
At the printing page, it will ask you if the label printed properly. You click on either YES or NO. Obviously, click on NO and you will get another chance to print.

(If for some reason you clicked YES, you will have to cancel the old label to get a refund, and start a label from scratch, AFAIK.)
ARGH! I didn't click anything cause I had to download adobe and my printer drivers cause I formated

Then my page timed out

Damn USPS... would it be better if I do paypal?
If it timed out, the transaction may not have completed (good)--It may still be in your shopping cart. Go to your USPS Accounts page and check your purchase history.
They charged my card and theres a transaction number for it stating it was printed

And it is still in my shopping cart

I'm doomed Shoulda did it at the PO not worth the 90 cents
__________________
Heatware: 290-0-0
intogamer is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Alpha 1
Copyright ©2000 - 2015, vBulletin Solutions, Inc.