Go Back   AnandTech Forums > Forum Issues > Technical Forum Issues

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· AMD Video Cards
· Nvidia
· Displays
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Home and Garden
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2015
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 02-27-2013, 04:59 AM   #1
Scholzpdx
Diamond Member
 
Scholzpdx's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Oregon
Posts: 9,223
Default Forum keeps going up and down over the past half hour.

As stated in title. http://www.isup.me/ confirms the outages as well as ATT 3G cell towers.
__________________
Desktop: FX-8350 - 16GB DDR3 1600Mhz - Radeon R9 270 OC 2GB - ASUS VE278H 27" 1920x1080 2ms - X-Fi Titanium - 128GB Crucial SSD - 2.6TB on 3x HDD
Laptop: HP Pavillion G6 - AMD A8-4500m quad-core 1.9/2.8Ghz - 16GB DDR3 1600mhz - Radeon 7640G - 15.6" LCD - 320GB HDD
Official Member of the ATOT Night Crew
Scholzpdx is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 05:26 AM   #2
Scholzpdx
Diamond Member
 
Scholzpdx's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Oregon
Posts: 9,223
Default

And again...
__________________
Desktop: FX-8350 - 16GB DDR3 1600Mhz - Radeon R9 270 OC 2GB - ASUS VE278H 27" 1920x1080 2ms - X-Fi Titanium - 128GB Crucial SSD - 2.6TB on 3x HDD
Laptop: HP Pavillion G6 - AMD A8-4500m quad-core 1.9/2.8Ghz - 16GB DDR3 1600mhz - Radeon 7640G - 15.6" LCD - 320GB HDD
Official Member of the ATOT Night Crew
Scholzpdx is offline   Reply With Quote
Old 02-27-2013, 03:35 PM   #3
tommo123
Platinum Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 2,271
Default

and i just had (while searching)

connection to 192.168.0.44:3312 failed (errno=113, msg=No route to host)

as my result
tommo123 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
fusetalk, scholzpdx is awesome, switch back to fusetalk

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Alpha 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.