Go Back   AnandTech Forums > Software > Programming

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 02-16-2013, 09:21 PM   #1
oldsmoboat
Elite Member
 
oldsmoboat's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Kaliforniastan
Posts: 46,554
Default Malware on web site?

Not sure where to post this...

I set up a site for picture hosting for my daughter. I just tried to go to it and got a malware warning. How do I find the malware?
__________________
It's not the odds that guide me, it's the stakes.
oldsmoboat is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 10:45 PM   #2
Ken g6
Elite Member
 
Ken g6's Avatar
 
Join Date: Dec 1999
Location: Colorado
Posts: 8,842
Default

Define "set up". Did you get your own host, or is this a section of something like Flickr? Is this on your own domain, a subdomain of something, or a subdirectory of something?

If you got your own host and domain, did you (or your host) add ads?
__________________
Look for really BIG primes with TeAm AnandTech PrimeGrid!
Next race: November 19-24
Ken g6 is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 11:26 PM   #3
oldsmoboat
Elite Member
 
oldsmoboat's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Kaliforniastan
Posts: 46,554
Default

I bought the domain then bought a reseller account. I hosted it with them and I uploaded the index files. I then used cpanel to install a Fantastico script (Gallery?) that is a photo album organizer. She uploaded some pics to it but really hasn't done much with it.
It was fine for a couple of years and them bammo. I haven't put any ads on it. I thought the error might be a mistake but maybe it was hacked or she uploaded a pic that was infected (if that's possible).

http://safebrowsing.clients.google.c...hrome&hl=en-US
__________________
It's not the odds that guide me, it's the stakes.
oldsmoboat is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 11:44 PM   #4
RossMAN
Grand Nagus
 
RossMAN's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 74,888
Default

Which web browser are you using?
__________________
Hilarious
RossMAN is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2013, 11:49 PM   #5
oldsmoboat
Elite Member
 
oldsmoboat's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Kaliforniastan
Posts: 46,554
Default

Quote:
Originally Posted by RossMAN View Post
Which web browser are you using?
Initally got the warning in Chrome, then tried Firefox. Got the warning there too.

Just tried it in IE and while the page loaded, I got a malware pop up from windows defender.
__________________
It's not the odds that guide me, it's the stakes.
oldsmoboat is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2013, 04:33 AM   #6
Albatross
Platinum Member
 
Albatross's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Romania
Posts: 2,305
Default

Can you start task manager?
Albatross is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2013, 08:56 AM   #7
oldsmoboat
Elite Member
 
oldsmoboat's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Kaliforniastan
Posts: 46,554
Default

Quote:
Originally Posted by Albatross View Post
Can you start task manager?
On the site from cpanel? I see no such option.
__________________
It's not the odds that guide me, it's the stakes.
oldsmoboat is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2013, 11:50 AM   #8
Markbnj
Moderator
Programming
 
Markbnj's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 12,882
Default

Do you still have the original files that you installed from? If so compare what's currently on disk at the web host with what you have. Chances are you'll find a file that was added, or one that had modifications made to it.
__________________
Everytime I try to tell you, the words just come out wrong

**
Some meaningless scribbling of no account

The 4th Realm

Arts and Letters Daily - Get some culture
Markbnj is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2013, 12:17 PM   #9
oldsmoboat
Elite Member
 
oldsmoboat's Avatar
 
Join Date: Mar 2000
Location: Kaliforniastan
Posts: 46,554
Default

Ya, I am going to nuke it and she can try again.
Thanks.
__________________
It's not the odds that guide me, it's the stakes.

Last edited by oldsmoboat; 02-17-2013 at 12:19 PM.
oldsmoboat is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2013, 02:42 PM   #10
RossMAN
Grand Nagus
 
RossMAN's Avatar
 
Join Date: Feb 2000
Posts: 74,888
Default

Quote:
Originally Posted by oldsmoboat View Post
Initally got the warning in Chrome, then tried Firefox. Got the warning there too.

Just tried it in IE and while the page loaded, I got a malware pop up from windows defender.
I had the same problem using Chrome, it went away eventually.
__________________
Hilarious
RossMAN is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.