Go Back   AnandTech Forums > Hardware and Technology > Home Theater PCs

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2013
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 12-03-2012, 12:31 PM   #26
Mfusick
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 500
Default

Quote:
Originally Posted by thestrangebrew1 View Post
The only time I ever had problems with Plex using my g620 chip was trying stream 1080p content to my phone online. Streaming content via my network on my devices (Nexus 7, laptop, ps3, Samsung sII) all worked fine. I wanted to be able to stream to my devices online via internet and the g620 struggled so I bumped it up to a i5 2400 for the HT and it helped, but I found I don't use it as much now (haven't been able to really afford going on vacations as much as we used to) so now the i5 is just sitting on my desk.
This is exactly what I see with my G630 CPU. Good on network and poor to my iphone over internet.
Mfusick is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2012, 12:48 PM   #27
thestrangebrew1
Golden Member
 
thestrangebrew1's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,387
Default

Quote:
Originally Posted by Mfusick View Post
This is exactly what I see with my G630 CPU. Good on network and poor to my iphone over internet.
I posted a question here on AT awhile back, but no one else really responded but blckgrffn lol. Here's the link kinda explaining the problem in case you wanted to read it. I also posted a question on the plex forums and got a few responses. Linked in that thread also.

http://forums.anandtech.com/showthre...hestrangebrew1
__________________
Rig: i7 2700k, asrock extreme 4 gen3, 60 gb OCZ Vertex ssd, 128 gb Plextor M3 ssd, samsung spinpoint 1tb hd, 16gb gskill sniper series, EVGA GTX 670 FTW, antec hcg 750w psu

Server: Intel g630, Biostar H61, 4gb gskill ram, antec 400w eco psu
thestrangebrew1 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2013, 09:04 AM   #28
n0x1ous
Golden Member
 
n0x1ous's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: USA
Posts: 1,160
Default

i5-3450s is 65w and will help with transcoding if you need that. its what i use in my WHS 2011
__________________
i7 3770k @ 4.5 | H100 w/ NF-F12 | GTX 780 SLI | Z77-UD5 | 16GB Dom 1600 | HX1000 | 650D | 8.1 Pro x64

FX8350 @ 4.8 | H100i w/ NB-PL2 | R9 290 CF | CHVF-Z|16GB Dom GT 1866| AX860| Air 540 | 8.1 Pro x64
n0x1ous is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2013, 09:32 AM   #29
thestrangebrew1
Golden Member
 
thestrangebrew1's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 1,387
Default

Quote:
Originally Posted by n0x1ous View Post
i5-3450s is 65w and will help with transcoding if you need that. its what i use in my WHS 2011

I went with a g850 on my first htpc build and used an i5 2400 on my 2nd build. My server's currently running a g630 right now. Plex has added some new features since I posted this thread and everything seems to be working pretty well atm.
__________________
Rig: i7 2700k, asrock extreme 4 gen3, 60 gb OCZ Vertex ssd, 128 gb Plextor M3 ssd, samsung spinpoint 1tb hd, 16gb gskill sniper series, EVGA GTX 670 FTW, antec hcg 750w psu

Server: Intel g630, Biostar H61, 4gb gskill ram, antec 400w eco psu
thestrangebrew1 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2013, 10:07 AM   #30
n0x1ous
Golden Member
 
n0x1ous's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: USA
Posts: 1,160
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by thestrangebrew1 View Post
I went with a g850 on my first htpc build and used an i5 2400 on my 2nd build. My server's currently running a g630 right now. Plex has added some new features since I posted this thread and everything seems to be working pretty well atm.
__________________
i7 3770k @ 4.5 | H100 w/ NF-F12 | GTX 780 SLI | Z77-UD5 | 16GB Dom 1600 | HX1000 | 650D | 8.1 Pro x64

FX8350 @ 4.8 | H100i w/ NB-PL2 | R9 290 CF | CHVF-Z|16GB Dom GT 1866| AX860| Air 540 | 8.1 Pro x64
n0x1ous is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.