Go Back   AnandTech Forums > Consumer Electronics > Digital and Video Cameras

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 11-28-2012, 04:51 PM   #26
TrueBlueLS
Platinum Member
 
Join Date: Jul 2001
Location: Metro Detroit
Posts: 2,932
Default

Quote:
Originally Posted by Throckmorton View Post
Considering people mount them to their surfboards, I'm pretty sure they'll be fine in mud
Maybe I'll pick one of these up instead of researching the Sony Bloggie Sport.
__________________
Main PC/DAW - AMD A8-3850 | ASUS F1A75-V PRO | 8GB Kingston HyperX PC12800 | 90 GB Corsair Force GT | ATI HD 6550D
Laptop - Intel B970 | 4GB Hyundai PC3-12800 | 320GB Hitachi HD| Intel HD

Help bring clean water to the Pokot
Heatware - TrueBlueLS
TrueBlueLS is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2012, 05:19 PM   #27
Childs
Diamond Member
 
Childs's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 8,891
Default

Quote:
Originally Posted by TrueBlueLS View Post
How would something like this fair through the mud in the Warrior Dash?
You put the camera in an included case, and you mount the case on your car, helmet, chest harness, etc. The elements should not be an issue, although I think my Hero 2's case was just water and splash resistant, not water proof.

EDIT: Just received mine, the standard case appears to be waterproof up to 60m.
__________________
i7-3770k@4.6Ghz * 16GB RAM * Gigabyte GTX 780 Ti OC 3GB * 840 Pro 512GB * 24" Asus VG248QE 144Hz
Mac Mini i7 2.6Ghz * 16GB RAM * 840 Pro 512GB * 27" Dell U2711
Origin name: tT-Childs

Last edited by Childs; 11-29-2012 at 04:01 PM.
Childs is offline   Reply With Quote
Old 11-28-2012, 05:55 PM   #28
HendrixFan
Diamond Member
 
HendrixFan's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ATX
Posts: 4,614
Default

Quote:
Originally Posted by TrueBlueLS View Post
How would something like this fair through the mud in the Warrior Dash?
The only concern you should have with mud is that it won't automatically clear from the lens like water will. Even with a liberal coat of Rain-X you will have to constantly wipe it clean manually.
__________________
Xeon L5639@3.9 - Asus Rampage III - G.SKILL 12GB
Asus Xonar DX -Unlocked MSI 6950/Sapphire 6950 Xfire
2 OCZ Vertex 2's RAID-0 - WD 4TB - WD 3TB
Dell u3011 - 2007fp - Klipsch 5.1 - CM HAF-X - Seasonic X750
HendrixFan is offline   Reply With Quote
Old 11-29-2012, 03:06 AM   #29
finbarqs
Diamond Member
 
finbarqs's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: West Covina, CA
Posts: 3,657
Default

Does these have rolling shutter issues?
finbarqs is offline   Reply With Quote
Old 11-30-2012, 03:39 AM   #30
FoxAdriano
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 1
Default Do you use Gopro Hero3 Black Edition?

Hello, if you use Gopro Hero3 Black Edition I'd like to know a thing only:

What difference about video quality between Gopro Hero3 Black Edition and a normal HD videocamera for example a Sony cx730? I cannot see video on Internet because they look different. I'd like to listen news for people who are using bot, Hero3 Black Edition and Sony cx730.
Thanks
FoxAdriano is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 01:02 PM   #31
lgrmus
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Default

I love my gopro hero 3 !

The best mode for me is 1080p 60fps

Because stabilization works well :

http://www.youtube.com/watch?v=W0x9Bo3A4ss
lgrmus is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 01:39 PM   #32
Childs
Diamond Member
 
Childs's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: SF Bay Area
Posts: 8,891
Default

Quote:
Originally Posted by lgrmus View Post
I love my gopro hero 3 !

The best mode for me is 1080p 60fps

Because stabilization works well :

http://www.youtube.com/watch?v=W0x9Bo3A4ss
Nice video!
__________________
i7-3770k@4.6Ghz * 16GB RAM * Gigabyte GTX 780 Ti OC 3GB * 840 Pro 512GB * 24" Asus VG248QE 144Hz
Mac Mini i7 2.6Ghz * 16GB RAM * 840 Pro 512GB * 27" Dell U2711
Origin name: tT-Childs
Childs is offline   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 02:15 PM   #33
tdawg
Golden Member
 
tdawg's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Seattle, WA
Posts: 1,985
Default

Anybody having issues like the 1-star reviews on Amazon for the Black Edition? I know to take the reviews with a grain of salt, but it's still a bit disconcerting at this price point.
__________________
Intel i5-4570 | Asrock Z87 Pro 4 | 8gb DDR3 | GTX 560Ti | Windows 8.1 64-bit
Nikon D600, 16-35 f/4, 50 f/1.8, 85 f/1.8, 80-200 f/2.8
500px
XBL Gamertag / PSN Network: ttinker
tdawg is online now   Reply With Quote
Old 01-14-2013, 07:51 PM   #34
HendrixFan
Diamond Member
 
HendrixFan's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ATX
Posts: 4,614
Default

I haven't picked up the GoPro3 yet but I intend on it. From the reviews I have read the earlier batches were plagued with more problems. That is probably why they had trouble trickling them out early on and everyone was out of stock.

Newer review dates that I read seem to be more satisfied with the hardware and software.
__________________
Xeon L5639@3.9 - Asus Rampage III - G.SKILL 12GB
Asus Xonar DX -Unlocked MSI 6950/Sapphire 6950 Xfire
2 OCZ Vertex 2's RAID-0 - WD 4TB - WD 3TB
Dell u3011 - 2007fp - Klipsch 5.1 - CM HAF-X - Seasonic X750
HendrixFan is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2013, 03:11 AM   #35
Costas Athan
Senior Member
 
Costas Athan's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Greece
Posts: 314
Default

Is it possible to attach an external microphone to it or does it require a new housing?
Costas Athan is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2013, 06:50 AM   #36
RampantAndroid
Diamond Member
 
RampantAndroid's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Seattle, WA
Posts: 4,704
Default

Quote:
Originally Posted by Costas Athan View Post
Is it possible to attach an external microphone to it or does it require a new housing?
With the waterproof housing? No external mic, AFAIK...
__________________
Someone apparently went up to the great philosopher Wittgenstein and said "What a lot of morons people back in the Middle Ages must have been to have looked, every morning, at the dawn and to have thought what they were seeing was the Sun going around the Earth, when every school kid knows that the Earth goes around the Sun", to which Wittgenstein replied "Yeah, but I wonder what it would have looked like if the Sun had been going around the Earth?"
RampantAndroid is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2013, 03:13 AM   #37
Costas Athan
Senior Member
 
Costas Athan's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Greece
Posts: 314
Default

Quote:
Originally Posted by RampantAndroid View Post
With the waterproof housing? No external mic, AFAIK...
I'm not talking about the waterproof housing obviously. I have a GoPro Hero2 camera and you can't use an external microphone even if you don't use the waterproof door.

You have to make a hole on the side of the housing or buy another one that has an opening on the left side of the camera. But the skeleton housing isn't included with the camera. You have to buy it separately.
Costas Athan is offline   Reply With Quote
Old 01-26-2013, 12:08 AM   #38
Spades45
Member
 
Join Date: Dec 2012
Location: Las Vegas
Posts: 45
Default

i would so buy one of these if i had some sort of talent
Spades45 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2013, 02:13 AM   #39
Costas Athan
Senior Member
 
Costas Athan's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Greece
Posts: 314
Default

I'm curious if it is possible to use an external mic while simultaneously charging the camera (of course while filming a video).
Costas Athan is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2013, 06:20 AM   #40
Costas Athan
Senior Member
 
Costas Athan's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Greece
Posts: 314
Default

Quote:
Originally Posted by Costas Athan View Post
I'm curious if it is possible to use an external mic while simultaneously charging the camera (of course while filming a video).
Never mind, I found the answer myself and its called "Combo Cable".
Costas Athan is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2013, 11:32 AM   #41
IamDavid
Diamond Member
 
IamDavid's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Posts: 5,653
Default

What's the battery life on one of these?
IamDavid is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2013, 04:09 AM   #42
HendrixFan
Diamond Member
 
HendrixFan's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: ATX
Posts: 4,614
Default

Quote:
Originally Posted by IamDavid View Post
What's the battery life on one of these?
The newer one drains battery quite a bit faster than the older model. I have the battery extender upgrade for the GoPro3 and I get 5 hrs or so of battery life. I think the normal version is around 3 hrs or so.
__________________
Xeon L5639@3.9 - Asus Rampage III - G.SKILL 12GB
Asus Xonar DX -Unlocked MSI 6950/Sapphire 6950 Xfire
2 OCZ Vertex 2's RAID-0 - WD 4TB - WD 3TB
Dell u3011 - 2007fp - Klipsch 5.1 - CM HAF-X - Seasonic X750
HendrixFan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:13 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.