Go Back   AnandTech Forums > Forum Issues > Technical Forum Issues

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals
· Free Stuff
· Contests and Sweepstakes
· Black Friday 2013
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 11-28-2012, 10:31 AM   #1
Agent11
Diamond Member
 
Agent11's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Oregon
Posts: 3,535
Default Page goes slightly hazy immediately after loading

Page goes slightly hazy immediately after loading. Seems to be all forum pages on anandtech effected.

If it wasn't for the half second of not being hazy after reloading I would think that I needed glasses.

Using Google chrome.

Aha, I had accidentally set my AA settings global instead of for a specific program. Problem solved :p
__________________
-11

Last edited by Agent11; 11-30-2012 at 02:29 PM.
Agent11 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.