Go Back   AnandTech Forums > Software > Security

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2013
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 11-19-2012, 03:23 PM   #1
NiceCold
Senior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 543
Default how to remove? money pak virus?

nevermind got it.

combo fix does the job

Last edited by NiceCold; 11-20-2012 at 04:09 AM.
NiceCold is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2012, 09:20 PM   #2
mechBgon
Super Moderator
Elite Member
 
mechBgon's Avatar
 
Join Date: Oct 1999
Posts: 30,699
Default

Kaspersky has a couple tools that may help, try the step-by-step here:

http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208285998

Any good?
mechBgon is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2012, 02:14 AM   #3
amsterdamxxx
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: in your motherboard
Posts: 34
Default

Serves you right for trying to rip off people using a generator, Sorry but I hate scammers like you.
amsterdamxxx is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2013, 03:41 PM   #4
JEDIYoda
Lifer
 
JEDIYoda's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 20,395
Default

Let me add my 2 cents worth.....
I do some consulting on thye side besides my real job.....
I have run accross 3 computers infected with the "FBI" warning.....

I have been able to get them operational again using 3 different methods.

Before we start all of them were stuck on the FBI screen.
None of them had the virus running in the task manager as some sites ask you to check the task manager to make sure it is not for lack of a better word - replicating itself.

Here we go....
All 3 of these were done in SAFE MODE!!
System #1 I used a program called Malwarebytes` anti malware. On this particular computer I just had to run that program and that was it!
But if this program does not have the latest updates it will not work.

System #2 I also used a program called -- Emisoft anti-malware.....that worked. On this computer for some reason I believe it was due to not being uptdated -- Malwarebytes did not work!

System #3 I could not get iether of the above 2 anti malware programs to work properly.
So I went into system files via accessories -- system tools -- system restore.
That worked splendidly!

There was some talk in other threads about this virus getting into your registry....
I did not find that to be the case. With that said -- I am not saying it is not possible.

This is what worked for me as I worked on my clients computers.

What is funny is one of these computers belonged to a local Police Officer and I am sure he was scanning pornographic sites from his home...lolol
__________________
JohnOfSheffield -- That said, Palestine will exist when they understand that Israel exists, it's that blatantly simple!

Last edited by JEDIYoda; 01-15-2013 at 03:51 PM.
JEDIYoda is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.