Go Back   AnandTech Forums > Software > Console Gaming

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Home and Garden
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 10-11-2012, 04:42 PM   #126
Dankk
Diamond Member
 
Dankk's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Mormonville, Utah
Posts: 5,250
Default

Quote:
Originally Posted by fbrdphreak View Post
How would that even work? Two USB controllers? I also would not expect this to be true...
Multiplayer split-screen shooters on the PC do exist, and they work just like you said (with multiple controllers plugged in). However, CoD has never supported this feature on PC. So no, there probably won't be splitscreen on the PC.
__________________
AMD FX-8350 4.2GHz | HIS Radeon iPower IceQ X R9 290X
MSI 990FXA-GD80 (V2) | G.SKILL Ripjaws X Series 16GB DDR3 1600
Kingston HyperX 120GB SSD | Toshiba DT01ACA200 2TB HD
SeaSonic M12II Bronze 620W PSU

Steam
Dankk is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 09:57 PM   #127
zerocool84
Lifer
 
zerocool84's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Los Angeles
Posts: 32,794
Default

Preordered this yesterday mainly to play with friends. I haven't bought a CoD game since part 4 but have played other versions over my friends houses.

Last edited by zerocool84; 10-11-2012 at 10:22 PM.
zerocool84 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 10:37 PM   #128
Nvidiaguy07
Platinum Member
 
Nvidiaguy07's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Connecticut
Posts: 2,663
Default

Quote:
Originally Posted by moonbogg View Post
How do you aim with your thumbs? Is it hard?
not at all.

Quote:
Originally Posted by Kev View Post
Without any evidence I will go ahead and say 100% definitely no.
Quote:
Originally Posted by LessThanDan View Post
Multiplayer split-screen shooters on the PC do exist, and they work just like you said (with multiple controllers plugged in). However, CoD has never supported this feature on PC. So no, there probably won't be splitscreen on the PC.
Im not expecting it either, but i probably wont buy the PC version if it doesn't support it.

Sucks because at my house we play 4 way split screen (either 2v2, or the 4 of us vs AI to see who can get the most kills), and the res bump in playing xbox split 4 ways vs playing my PC 4 ways would have been pretty substantial. We play on my 150" projector screen, and each of us has their own 75" block to themselves, so when we play something like blur split 4 ways, it actually looks pretty good on each screen.

Hopefully if Valve makes a push for more PC games in the living room then we will finally see features like this in more PC games. I had hopes for black ops because at least they have better controller support than the MW games.
__________________
Main PC: 3570k, MSI GTX 670, Gigabyte GA-Z77X-UD5H, G.SKILL Ares 8GB, Noctua NH-D14, Antec P280, Corsair 750TX, Intel X25-M 80GB SSD, Catleap 27" 120hz
Living Room PC: Q6600 @ 3.15, EVGA 560ti, GIGABYTE GA-P35-DS3L, G.SKILL 8GB DDR2, Tuniq Tower, Antec P180, CORSAIR 520HX, WD Raptor 74GB
Laptop: Yoga 13" // Phone: Gnex // XBL/Steam: blackhammer07 // HEAT
Nvidiaguy07 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 10:43 PM   #129
Nvidiaguy07
Platinum Member
 
Nvidiaguy07's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Connecticut
Posts: 2,663
Default

also did anyone see this? http://www.tomshardware.com/news/Del...ler,18241.html

Looks kinda cool. If it works kinda like duck hunt, then i would love to try it on the big screen.
__________________
Main PC: 3570k, MSI GTX 670, Gigabyte GA-Z77X-UD5H, G.SKILL Ares 8GB, Noctua NH-D14, Antec P280, Corsair 750TX, Intel X25-M 80GB SSD, Catleap 27" 120hz
Living Room PC: Q6600 @ 3.15, EVGA 560ti, GIGABYTE GA-P35-DS3L, G.SKILL 8GB DDR2, Tuniq Tower, Antec P180, CORSAIR 520HX, WD Raptor 74GB
Laptop: Yoga 13" // Phone: Gnex // XBL/Steam: blackhammer07 // HEAT
Nvidiaguy07 is offline   Reply With Quote
Old 10-11-2012, 10:59 PM   #130
Raduque
Lifer
 
Raduque's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: Texas
Posts: 11,152
Default

If the single player is better than the last one, I'll buy it. It looks good from the trailer.
__________________
Wrote a note said Be Back in a Minute
Bought a boat and I sailed off in it
Don't think anybody's gonna miss me anyway


Heat
ForSale
Raduque is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2012, 11:36 AM   #131
Abe Froman
Golden Member
 
Abe Froman's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 1,051
Default

Elite is free now. You just buy map packs. Which is good news.
__________________
μολὼν λαβέ
Abe Froman is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2012, 02:02 PM   #132
fbrdphreak
Lifer
 
Join Date: Apr 2004
Location: Raleigh, NC
Posts: 17,553
Default

Sounds like a step backwards to me. All they are really doing is not letting some people get the map packs early. Elite for MW3 gave you all the map packs at a discount AND early. Now you can just pre-purchase all the map packs for $50, but you don't get them early.

The stat tracking features of Elite were already free, just some of the clan stuff wasn't. But if you are in a clan, won't you pay for Elite/Season Pass anyway?

It's not a huge deal to me, just pointing out that it is a step backwards.
__________________
My old ride | My new ride | I am one of the few, proud Xbox One owners.
fbrdphreak is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2012, 02:15 PM   #133
dougp
Diamond Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 7,632
Default

Quote:
Originally Posted by fbrdphreak View Post
Sounds like a step backwards to me. All they are really doing is not letting some people get the map packs early. Elite for MW3 gave you all the map packs at a discount AND early. Now you can just pre-purchase all the map packs for $50, but you don't get them early.

The stat tracking features of Elite were already free, just some of the clan stuff wasn't. But if you are in a clan, won't you pay for Elite/Season Pass anyway?

It's not a huge deal to me, just pointing out that it is a step backwards.
I don't see how it's a step backwards. The early release of the maps to Elite was terrible, I only played the playlists a few times because of how they mixed modes. It really sucked because there weren't a lot of people in the playlists compared to others.
dougp is online now   Reply With Quote
Old 10-23-2012, 02:20 PM   #134
fbrdphreak
Lifer
 
Join Date: Apr 2004
Location: Raleigh, NC
Posts: 17,553
Default

Quote:
Originally Posted by dougp View Post
I don't see how it's a step backwards. The early release of the maps to Elite was terrible, I only played the playlists a few times because of how they mixed modes. It really sucked because there weren't a lot of people in the playlists compared to others.
To each his own I guess. I never had any matchmaking issues in the Elite playlists and I really enjoyed most of the maps, so it was nice to be able to play them exclusively. It also helped me get used to the new maps, because every time a map pack dropped those maps were given priority in the rotation. On top of that, the lobbies were usually a challenge and not because of camping pussies. Obviously, I loved it.

Since they removed the Elite playlists from MW3, I've mostly been playing Kill Confirmed.
__________________
My old ride | My new ride | I am one of the few, proud Xbox One owners.
fbrdphreak is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2012, 03:34 PM   #135
Abe Froman
Golden Member
 
Abe Froman's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 1,051
Default

We play in a clan and experienced matchmaking issues. You get into a lobby, one person w/o the maps joins in. No new maps. Also there was no new map HC modes. That was a pain.
__________________
μολὼν λαβέ
Abe Froman is offline   Reply With Quote
Old 10-23-2012, 04:26 PM   #136
dougp
Diamond Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 7,632
Default

I strictly play Merc mode now, to avoid clans - and that is missing as well.
dougp is online now   Reply With Quote
Old 10-24-2012, 01:26 PM   #137
Kev
Lifer
 
Kev's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 16,129
Default

Quote:
Originally Posted by fbrdphreak View Post
Sounds like a step backwards to me. All they are really doing is not letting some people get the map packs early. Elite for MW3 gave you all the map packs at a discount AND early. Now you can just pre-purchase all the map packs for $50, but you don't get them early.

The stat tracking features of Elite were already free, just some of the clan stuff wasn't. But if you are in a clan, won't you pay for Elite/Season Pass anyway?

It's not a huge deal to me, just pointing out that it is a step backwards.
I like this new approach because it doesn't fragment elite vs non-elite players until the non-elites are allowed to buy them.

I have never bought all map packs for a COD game, I've never made it past April of the following year so I wouldn't want to pay $50 in advance
Kev is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2012, 12:09 AM   #138
American Gunner
Platinum Member
 
American Gunner's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,398
Default

Dumb question, but there won't be active camo online right? If the previews, it shows guys in it, but I am sure it is just for the story.
American Gunner is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2012, 09:04 AM   #139
BD2003
Lifer
 
Join Date: Oct 1999
Posts: 16,793
Default

Quote:
Originally Posted by American Gunner View Post
Dumb question, but there won't be active camo online right? If the previews, it shows guys in it, but I am sure it is just for the story.
Nope, unless its something unannounced.
BD2003 is offline   Reply With Quote
Old 10-25-2012, 10:18 AM   #140
American Gunner
Platinum Member
 
American Gunner's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 2,398
Default

Quote:
Originally Posted by BD2003 View Post
Nope, unless its something unannounced.
Ok, good.
American Gunner is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 09:54 AM   #141
sze5003
Diamond Member
 
sze5003's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 7,307
Default

I've gotten every cod game. But I'm not sure to get it for pc or ps3? My bro is getting it for ps3 but now I spend more time on computer. Would like to play online with him.
__________________
Asrock Extreme3 Gen3| Core i5 2500k @4.2Ghz-Hyper212 EVO| 8GB Corsair Vengence 1600 | 1TB Seagate 7200 rpm | 256GB Samsung 830 |128GB Crucial M4 | Saphire VaporX 7970Ghz 3GB | NZXT Phantom 410 | 750W Corsair Enthusiast
sze5003 is online now   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 12:38 PM   #142
Durvelle27
Banned
 
Join Date: Jun 2012
Location: Memphis, TN
Posts: 4,102
Default

Quote:
Originally Posted by sze5003 View Post
I've gotten every cod game. But I'm not sure to get it for pc or ps3? My bro is getting it for ps3 but now I spend more time on computer. Would like to play online with him.
Do what I did and get one for pc and one for console
Durvelle27 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 12:47 PM   #143
sze5003
Diamond Member
 
sze5003's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 7,307
Default

Yeah I'm thinking about it maybe get it for pc when it goes down
__________________
Asrock Extreme3 Gen3| Core i5 2500k @4.2Ghz-Hyper212 EVO| 8GB Corsair Vengence 1600 | 1TB Seagate 7200 rpm | 256GB Samsung 830 |128GB Crucial M4 | Saphire VaporX 7970Ghz 3GB | NZXT Phantom 410 | 750W Corsair Enthusiast
sze5003 is online now   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 12:51 PM   #144
Durvelle27
Banned
 
Join Date: Jun 2012
Location: Memphis, TN
Posts: 4,102
Default

Quote:
Originally Posted by sze5003 View Post
Yeah I'm thinking about it maybe get it for pc when it goes down
Or you can get it from direct2play they have it $39.99
Durvelle27 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 01:34 PM   #145
sze5003
Diamond Member
 
sze5003's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 7,307
Default

Quote:
Originally Posted by Durvelle27 View Post
Or you can get it from direct2play they have it $39.99
Really? And its like origin or steam I suppose.
__________________
Asrock Extreme3 Gen3| Core i5 2500k @4.2Ghz-Hyper212 EVO| 8GB Corsair Vengence 1600 | 1TB Seagate 7200 rpm | 256GB Samsung 830 |128GB Crucial M4 | Saphire VaporX 7970Ghz 3GB | NZXT Phantom 410 | 750W Corsair Enthusiast
sze5003 is online now   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 01:45 PM   #146
zerocool84
Lifer
 
zerocool84's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Los Angeles
Posts: 32,794
Default

Quote:
Originally Posted by sze5003 View Post
I've gotten every cod game. But I'm not sure to get it for pc or ps3? My bro is getting it for ps3 but now I spend more time on computer. Would like to play online with him.
I'm getting it for Xbox even though I'm a PC gamer because it's more fun to play with your friends.
zerocool84 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 02:06 PM   #147
Schfifty Five
Lifer
 
Schfifty Five's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 10,136
Default

Quote:
Originally Posted by American Gunner View Post
Dumb question, but there won't be active camo online right? If the previews, it shows guys in it, but I am sure it is just for the story.
What's active camo? I'm sure I know what it is just not familiar with that term.
Schfifty Five is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 02:36 PM   #148
0___________0
Senior Member
 
Join Date: May 2012
Posts: 284
Default

Quote:
Originally Posted by Durvelle27 View Post
Or you can get it from direct2play they have it $39.99
Which version is that, the region free Steam one, or the Russian? I heard that the Russian version is region locked for multiplayer, you can only access the Russian servers.
0___________0 is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 02:57 PM   #149
sze5003
Diamond Member
 
sze5003's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 7,307
Default

The 40 dollar one us Russian only. The 50 dollar one is the steam download. There is also a 55 dollar Multilanguage download with nuketown map
__________________
Asrock Extreme3 Gen3| Core i5 2500k @4.2Ghz-Hyper212 EVO| 8GB Corsair Vengence 1600 | 1TB Seagate 7200 rpm | 256GB Samsung 830 |128GB Crucial M4 | Saphire VaporX 7970Ghz 3GB | NZXT Phantom 410 | 750W Corsair Enthusiast
sze5003 is online now   Reply With Quote
Old 11-11-2012, 04:24 PM   #150
Durvelle27
Banned
 
Join Date: Jun 2012
Location: Memphis, TN
Posts: 4,102
Default

Quote:
Originally Posted by sze5003 View Post
Really? And its like origin or steam I suppose.
Steam
Durvelle27 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
black ops 2, call of duty, treyarch

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.