Go Back   AnandTech Forums > Hardware and Technology > Home Theater PCs

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 11-02-2012, 04:36 PM   #1
Greenlepricon
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 398
Default Having problems with Plex Media Center

So I got my HTPC with 64bit Windows up and running, but am having trouble trying out Plex. Everything downloaded alright, but when I try to run it, the program ends up having incomplete text. I can scroll up and down like you are supposed to, but everything is illegible and will not run correctly.I have tried uninstalling and redownloading it several times, but it always has this problem. Does anyone know how to fix this? If not I'll just use a different media center, but I was looking forward to trying this one.
Greenlepricon is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2012, 07:09 PM   #2
flocko
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 18
Default

Deleted

Last edited by flocko; 11-02-2012 at 07:12 PM.
flocko is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2012, 07:44 PM   #3
Mfusick
Senior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 500
Default

Nope mine works and never had that problem.

Try uninstalling it with a heavy root remover uninstaller and delete all the left over folders before reinstalling
Mfusick is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2012, 08:39 PM   #4
Greenlepricon
Senior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 398
Default

Quote:
Originally Posted by Mfusick View Post
Nope mine works and never had that problem.

Try uninstalling it with a heavy root remover uninstaller and delete all the left over folders before reinstalling
Ok will do. I haven't had time to work with it but I'm going to try a torrent or something if it doesn't work
Greenlepricon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.