Go Back   AnandTech Forums > Software > Software for Windows

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· AMD Video Cards
· Nvidia
· Displays
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Home and Garden
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2015
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 11-07-2012, 08:41 AM   #1
SAWYER
Lifer
 
SAWYER's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Posts: 16,332
Default Why does chrome not remember my craigslist login info?

Everyday I have to enter my username and password, is there a way to fix this?
SAWYER is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 01:06 PM   #2
VirtualLarry
Lifer
 
VirtualLarry's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Posts: 32,769
Default

Pretty sure that's just the short timeout that CL sets on their cookies. I recall that being an issue with myself and Firefox as well.

Or are you referring to the web browser keeping your password and auto-filling it for you, and for some reason it is not doing that?

I don't let my web browser keep my passwords.
__________________
Acer CloudBook AO1-131 | Intel Celeron N3050 "Cherry Trail" dual | 2GB DDR3L | 32GB eMMC | Intel HD graphics
Gigabyte Brix J1900 (3x) | Intel Celeron J1900 "Bay Trail" quad | GSkill 8GB DDR3L-1600 CAS9 | 300GB Intel 320 Series SSD | Intel HD graphics
ASRock Z170 Pro4S ATX (2x) | Intel Pentium G4400 "Skylake" @ 4.455Ghz | 2x4GB Avexir DDR4-2400 | Samsung SM951 128GB M.2 AHCI SSD | AMD Radeon HD 7950 3GB
VirtualLarry is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:35 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Alpha 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.