Go Back   AnandTech Forums > Software > Distributed Computing

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals with Free Stuff/Contests
· Black Friday 2014
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 11-05-2012, 10:39 AM   #1
allstars
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 69
Default Problems with my I7 2600K

Hey guys, anyone able to get Intels I7 2600k to work with folding@home?
I've tried 2 versions and now the beta release.
My 6900 GPU works fine, but my CPU just runs 100% and then no result for the CPU shows up. It keeps running 100% but i get no result.

Anyone in for help pleaze ??
__________________
INTEL as always

Supporting Folding @ Home!!

- Only one can rule -
allstars is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 01:50 PM   #2
allstars
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 69
Default

Pheew.. Getting scared now. I've got a few more machines operating, but my "best beast" only running with the GPU. Have a 4.4GHz CPU ready aswell, but i cant get it do to with folding. Either i stop total, even though i got quite som gr8 results or I get respond on my help. AnAndTech's the best..
__________________
INTEL as always

Supporting Folding @ Home!!

- Only one can rule -
allstars is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 04:17 PM   #3
blckgrffn
Diamond Member
 
blckgrffn's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Blaine, MN
Posts: 6,639
Default

What tasks are you running? When you say it runs 100% on the CPU but you get no result, what does that mean? A screen cap might be really helpful in this regard...

You'll have to give the folding guys a little bit to come out, I get the feeling that our most experienced ones don't hit here everyday.
__________________
Crunch/Fold for the TeAm! http://forums.anandtech.com/forumdisplay.php?f=15

3930k @ 4.2 - GA-UP4 - 2x MSI TF3 7950 - 32GB EL RAM - Seasonic X650 - 840 250GB - U2913WM
blckgrffn is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 05:32 PM   #4
GLeeM
Elite Member
 
GLeeM's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: NE Minnesota USA
Posts: 6,484
Default

If I remember right, the CPU client takes much longer to finish WUs than the GPU client.

It might help if you post the first 20-50 lines of FAHlog.txt
__________________
Remember to spend time with loved ones.
___________________

i7 920, 3.95 Ghz, HT on, P6T Deluxe V2
43,000+ hours PrimeGrid stable

Last edited by GLeeM; 11-05-2012 at 05:36 PM.
GLeeM is online now   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 11:11 PM   #5
blckgrffn
Diamond Member
 
blckgrffn's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Blaine, MN
Posts: 6,639
Default

Quote:
Originally Posted by GLeeM View Post
If I remember right, the CPU client takes much longer to finish WUs than the GPU client.

It might help if you post the first 20-50 lines of FAHlog.txt
Right. Yeah, CPU can take minutes, many minutes, even to finish 1% of a WU. Patience, it might only do 2-3 per day depending on how big of a fish you land.
__________________
Crunch/Fold for the TeAm! http://forums.anandtech.com/forumdisplay.php?f=15

3930k @ 4.2 - GA-UP4 - 2x MSI TF3 7950 - 32GB EL RAM - Seasonic X650 - 840 250GB - U2913WM
blckgrffn is offline   Reply With Quote
Old 11-18-2012, 02:08 PM   #6
allstars
Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 69
Default

Woow.. Thx as usual.
I now somehow, got credits for my CPU work. I do run 7.2.9 and way out of nothing, somehow i get it to work.
I now get credits for both CPU and GPU, just as i hoped for from the beginning.
__________________
INTEL as always

Supporting Folding @ Home!!

- Only one can rule -
allstars is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.