Go Back   AnandTech Forums > Software > Software for Windows

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals
· Free Stuff
· Contests and Sweepstakes
· Black Friday 2013
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 11-03-2012, 02:05 PM   #1
joejoe666
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 99
Default Gmail in opera

last 2 days, gmail keeps doing this...

"Some important features may not work in this version of your browser, so you have been redirected to the Basic HTML version. Upgrade to a modern browser, such as Google Chrome."

WHY??!!!???
joejoe666 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2012, 02:58 PM   #2
Jodell88
Diamond Member
 
Jodell88's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Salamandastron
Posts: 6,067
Default

Works fine for me.
__________________
“Defend the weak, protect both young and old, never desert your friends. Give justice to all, be fearless in battle and always ready to defend the right." - The law of Badger Lords
Jodell88 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2012, 04:22 PM   #3
tommo123
Golden Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,998
Default

me too. ajax or whatever runs slow in opera for me but it works.
tommo123 is online now   Reply With Quote
Old 11-03-2012, 09:27 PM   #4
joejoe666
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 99
Default

i changed the site preference for browser identification and it works for me again.
joejoe666 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2012, 10:11 PM   #5
wirednuts
Diamond Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 7,121
Default

gmail never had a problem in opera for me...
wirednuts is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 12:43 PM   #6
Chiefcrowe
Diamond Member
 
Chiefcrowe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3,432
Default

don't usually have a problem with it except for the slowness and a few bugs with the new compose window.
But, the slowness could also be my computer partially.
Chiefcrowe is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 01:29 PM   #7
tommo123
Golden Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,998
Default

i have chrome installed too and while gmail is fine and dandy in chrome, there's a certain lag in opera.

not a PC issue, it's gmail and opera IMO.
tommo123 is online now   Reply With Quote
Old 11-06-2012, 03:48 PM   #8
Chiefcrowe
Diamond Member
 
Chiefcrowe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3,432
Default

FYI it runs faster in 12.10
Chiefcrowe is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2012, 04:04 PM   #9
Obsoleet
Platinum Member
 
Obsoleet's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: CHICAGO (South Loop)
Posts: 2,149
Default

There was some contention between Opera and Google. I think they removed Opera from their supported browser list after the Facebook/Opera partnership discussions.

I use FF and find it is slower than Chrome for Gmail, but that's to be expected and of no concern to me. Probably going to be a similar experience with Google products on anything but Chrome.
__________________
Intel C2Q 9450@3ghz | Intel X25-M G2 160GB | MSI Radeon 5870 (on 12.10)
Ubuntu 12.04 + Win7Pro | 8GB Mushkin XP2-6400 (4-4-4-12) | Lian Li PC-A05NB
Asus P5Q-E (P45 / ICH10R) | Corsair HX650 | Asus U3S6 | Asus VS278Q-P + 2x Dell P2210s
+ Samsung PN50B650 | External Seagate GoFlex 1.5TB USB 3.0 + External LiteOn IHES208 BR
Obsoleet is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2012, 04:09 PM   #10
Mem
Lifer
 
Mem's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: London
Posts: 19,931
Default

Quote:
Originally Posted by tommo123 View Post
i have chrome installed too and while gmail is fine and dandy in chrome, there's a certain lag in opera.

not a PC issue, it's gmail and opera IMO.
Never had issues with Gmail and Opera and I use it every day,even with new version of Opera and Win8 it still loads very fast.
__________________
No.6: "I've Resigned. I will not be pushed, filed, stamped, indexed, briefed, debriefed, or numbered! My life is my own." .
Mem is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2012, 06:47 PM   #11
joejoe666
Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 99
Default

i switched to the new compose option in gmail. everything works ok except the attachment part. when i press it, nothing happens. but after i press the attachment icon and i type something in the email body or click on the camera icon or the link icon, then the option to add an attachment shows up.

if i only click on the attachment icon and do nothing else, the option to add files does not appear. you guys have the same issue?
joejoe666 is offline   Reply With Quote
Old 11-06-2012, 07:36 PM   #12
tommo123
Golden Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,998
Default

Quote:
Originally Posted by Chiefcrowe View Post
FYI it runs faster in 12.10
but if i upgrade to latest i get crashes several times a day. and that's without enabling gpu support.
tommo123 is online now   Reply With Quote
Old 11-07-2012, 11:46 AM   #13
Chiefcrowe
Diamond Member
 
Chiefcrowe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3,432
Default

don't know what to say about the crashes..
so far it hasn't crashed for me. what if you enable HW accelaration?
Chiefcrowe is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2012, 06:15 PM   #14
Chiefcrowe
Diamond Member
 
Chiefcrowe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 3,432
Default

after trying for some time, i finally gave up on trying to use gmail in opera. It just does not work right and is much slower than firefox!!
Chiefcrowe is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2012, 06:24 PM   #15
Mr. Pedantic
Diamond Member
 
Join Date: Feb 2010
Location: Auckland, New Zealand
Posts: 4,706
Default

Quote:
Originally Posted by tommo123 View Post
but if i upgrade to latest i get crashes several times a day. and that's without enabling gpu support.
12.02 was crashing every time I tried to exit, 12.10 fixed this problem.
Mr. Pedantic is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2012, 06:31 PM   #16
tommo123
Golden Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,998
Default

Chiefcrowe - was the same. i enabled it to begin with then disabled due to crashes

might try again now i'm on win8. who knows.

that damn tab stacking bug is still there though
tommo123 is online now   Reply With Quote
Old 11-08-2012, 07:10 PM   #17
TuxDave
Lifer
 
TuxDave's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 10,296
Default

Quote:
Originally Posted by joejoe666 View Post
last 2 days, gmail keeps doing this...

"Some important features may not work in this version of your browser, so you have been redirected to the Basic HTML version. Upgrade to a modern browser, such as Google Chrome."

WHY??!!!???
Welcome to the rest of the universe. There's a ton of sites that don't recognize Opera and keep recommending me to upgrade to a "modern" browser, IE9, Chrome, Firefox and Safari. Bah!
__________________
post count = post count + 0.999.....
(\__/)
(='.'=)This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(")signature to help him gain world domination.
TuxDave is offline   Reply With Quote
Old 11-10-2012, 11:53 PM   #18
Dude111
Senior Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 722
Default

I prefer the basic HTML interface myself as all i want IS A BASIC EMAIL PLATFORM... That other interface is slow/ugly crap!!!!!!!

I dont use gmail that much however as i DO NOT TRUST GOOGLE!!
Dude111 is offline   Reply With Quote
Old 11-13-2012, 04:35 PM   #19
tommo123
Golden Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,998
Default

Quote:
Originally Posted by Mr. Pedantic View Post
12.02 was crashing every time I tried to exit, 12.10 fixed this problem.
i'm trying 12.10 now - OMG what a pain in the ASS

set it up, copied the session file from opera11 (did a new install for 12) and opened it. 5 windows and 100+ tabs all set to "do not show images". grrr.

and that damn tab stacking shiiiit is still there
tommo123 is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.