Go Back   AnandTech Forums > Hardware and Technology > Power Supplies

Forums
· Hardware and Technology
· CPUs and Overclocking
· Motherboards
· Video Cards and Graphics
· Memory and Storage
· Power Supplies
· Cases & Cooling
· SFF, Notebooks, Pre-Built/Barebones PCs
· Networking
· Peripherals
· General Hardware
· Highly Technical
· Computer Help
· Home Theater PCs
· Consumer Electronics
· Digital and Video Cameras
· Mobile Devices & Gadgets
· Audio/Video & Home Theater
· Software
· Software for Windows
· All Things Apple
· *nix Software
· Operating Systems
· Programming
· PC Gaming
· Console Gaming
· Distributed Computing
· Security
· Social
· Off Topic
· Politics and News
· Discussion Club
· Love and Relationships
· The Garage
· Health and Fitness
· Merchandise and Shopping
· For Sale/Trade
· Hot Deals
· Free Stuff
· Contests and Sweepstakes
· Black Friday 2013
· Forum Issues
· Technical Forum Issues
· Personal Forum Issues
· Suggestion Box
· Moderator Resources
· Moderator Discussions
   

Reply
 
Thread Tools
Old 06-22-2012, 08:14 PM   #1
Maximilian
Lifer
 
Maximilian's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11,451
Default New corsair HX refresh better than old AX?

http://www.corsair.com/en/blog/hx-gold/

Looks like they might be, gold standard, its got the same DSP thing that new 1200i unit is packing. Wonder when these will be available.
__________________
Main: Core i5 4570 // Asus Sabertooth Z97 // 8GB DDR3 // R9 280X // Noctua NH-D15 // Xonar Essence STX // WD 500GB HDD // Antec HCP 1300 // Silverstone FT02
Lappy: 14" Dell E6440
Server: Pentium G3220 // Noctua NH U12PSE2 1x NF-F12// Asus H87 M-E // 4GB DDR3 // 4x1.5TB Samsung F2 // 128GB Crucial M4 SSD // Antec 300 // Seasonic X460 FL HTPC:Raspberry pi
Maximilian is online now   Reply With Quote
Old 06-23-2012, 12:28 PM   #2
ericloewe
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 258
Default

I do think they don't have the DSP thing the AX1200i has. They do have a 140mm fan instead of the AXs' 120mm fans (except 1200 and 1200i). Electrically, I suppose they're using a similar Seasonic platform.
ericloewe is offline   Reply With Quote
Old 06-23-2012, 12:48 PM   #3
Maximilian
Lifer
 
Maximilian's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 11,451
Default

Quote:
Originally Posted by ericloewe View Post
I do think they don't have the DSP thing the AX1200i has. They do have a 140mm fan instead of the AXs' 120mm fans (except 1200 and 1200i). Electrically, I suppose they're using a similar Seasonic platform.
Says they do under the products description:

http://www.corsair.com/en/power-supp...dular-psu.html

"Digital Signal Processor (DSP) for delivering extremely clean, efficient power with real-time adjustments"

Plus they've got the fan that turns off at low loads, think ill be getting one of these on release.

Even the 650w one has the DSP according to this:

http://www.corsair.com/en/power-supp...dular-psu.html
__________________
Main: Core i5 4570 // Asus Sabertooth Z97 // 8GB DDR3 // R9 280X // Noctua NH-D15 // Xonar Essence STX // WD 500GB HDD // Antec HCP 1300 // Silverstone FT02
Lappy: 14" Dell E6440
Server: Pentium G3220 // Noctua NH U12PSE2 1x NF-F12// Asus H87 M-E // 4GB DDR3 // 4x1.5TB Samsung F2 // 128GB Crucial M4 SSD // Antec 300 // Seasonic X460 FL HTPC:Raspberry pi
Maximilian is online now   Reply With Quote
Old 06-23-2012, 02:07 PM   #4
ericloewe
Senior Member
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 258
Default

Weird, they didn't advertise it. Also makes little sense, since they only showcased the 1200i with Corsair Link. My guess is that it's a mistake, maybe it's best to wait for reviews. Not that it's a bad power supply either way.
ericloewe is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2012, 11:10 PM   #5
jonnyGURU
Moderator
Power Supplies
 
Join Date: Oct 1999
Posts: 11,681
Default

None of the Corsair PSU's have DSP other than the AX1200i.

The new HX quality is "up there", but it's still not AX quality. Also, AX is fully modular where HX is only semi-modular.
jonnyGURU is offline   Reply With Quote
Old 07-06-2012, 05:29 PM   #6
Agent-A01
Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: USA
Posts: 80
Default

Maybe better than old AX line, but they will update to AX probably to all platinum, like the AX1200i
Agent-A01 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.